Zvolili byste bezdrátový systém nebo raději se sběrnicí?
Scarlos:
Zdraví, rozhodně drát je drát. I když rádio se někdy hodí. Ne vždy se dá s drátem všude projít. Ale pánové mám rozhodně nové informace, že za systémem od Inels stojí česká firma Teco z Kolína, která rozhodně nikam nepadá. Naopak. Nedávno jsem se s jejich technologií Foxtrot a Rfox setkal a musím říci, že jsem nadšen. Mají to velmi komplexní a rozsáhlé s plnou podporou a co je důležité za velmi příjemné ceny ! Ptal jsem se jich na nějaké webové informace, tak že připravují nové stránky, které pojedou na www.tecomat.cz - Zatím nejedou. ALE našel jsem je na adrese www.rfox.cz . Mrkněte stojí to za to. S Carlos
JBubik:
Citace: Scarlos 03.03.2010, 10:40
Zdraví, rozhodně drát je drát. I když rádio se někdy hodí. Ne vždy se dá s drátem všude projít. Ale pánové mám rozhodně nové informace, že za systémem od Inels stojí česká firma Teco z Kolína, která rozhodně nikam nepadá. Naopak. Nedávno jsem se s jejich technologií Foxtrot a Rfox setkal a musím říci, že jsem nadšen. Mají to velmi komplexní a rozsáhlé s plnou podporou a co je důležité za velmi příjemné ceny ! Ptal jsem se jich na nějaké webové informace, tak že připravují nové stránky, které pojedou na www.tecomat.cz - Zatím nejedou. ALE našel jsem je na adrese www.rfox.cz . Mrkněte stojí to za to. S Carlos
Chybí mi tam u vás ještě úvodní znělka a slova reklama....kon ec reklamy....... ;)
O tom, že Inels 2. generace je společných dítětem Elkoep (silové prvky) a Teca (procesorové prvky, design sběrnice a software) se ví dlouho a i tu se o tom psalo. Bohužel zrovna v radiočásti si každá firma vede tu svou - Teco vyvíjí Rfox, zatím neprodávaný, a Elkoep má s ním a s INELS nekompatibilní RF Control, který je zase pro změnu kompatibilní s EZS Oazis od Jablotronu.
Miroslav Minařík:
Pánové odkazy zde povolené nejsou. Ale to jistě víte, protože pravidla znáte zpaměti, že?
A upozorňuji, že v okamžiku, kdy se téma posune z roviny diskuse zda bezdrát, či drát do roviny dokazování který konkrétní typ je lepší, tak moderátoři to stopnou.
Otázka zní:
Re: Zvolili byste bezdrátový systém nebo raději se sběrnicí?
Nikoliv s čí je co kompatibilní.
S.carlos:
Citace: Miroslav Minařík 03.03.2010, 22:37
Pánové odkazy zde povolené nejsou. Ale to jistě víte, protože pravidla znáte zpaměti, že?
A upozorňuji, že v okamžiku, kdy se téma posune z roviny diskuse zda bezdrát, či drát do roviny dokazování který konkrétní typ je lepší, tak moderátoři to stopnou.
Otázka zní:
Re: Zvolili byste bezdrátový systém nebo raději se sběrnicí?
Nikoliv s čí je co kompatibilní.
Omlouvám se všem, jsem byl hodně nadšený, tak nějak to ze mě vypadlo. Díky za pochopení. A vraťme se k tématu. Myslím si že jednoznačně drát, poněvadž tenoučký kablík se dá jakkoliv protáhnout všudy a nebo použít něco stávajícího třeba rozvody pro EZS. Tak to má udělané kamarád, rekonstruoval všechno pospojoval stávajícím rozvodem EZS a sekal jen svody k doplňujícím vypínačům.
Jan Franěk:
Osobně také preferuji drátové provedení čehokoliv. Bezdrátové aplikace sice také používám, ale jen na určité věci.
Výhody jsou jasné. Jednoduchá udržba (žádné baterie) a vysoká provozní spolehlivost, bez rušení ostatními technologiemi a většinou i větší možnosti, neomezené bezdrátovým přenosem. Snažím se vždy toto zákazníkům vysvětlit, ale někdy na to prostě neslyší. Volba je samozřejmě na nich.
PS: fandím stejnému dodavateli jako p. S.Carlos . Díky hlavně za osobní přístup a tech. podporu.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana