Mohu umístit reproduktor nad vanu?
Pavel Horský:
TO Fuksa: podle jaké laťky hodnotíte " nepotřebnosti". Bodovky na 12V nad vanou nebo sprchovým koutem jsou velice efektní a ať přemýšlím jak přemýšlím, nepřišel jsem na to, proč by nad vanou nemohl být zmiňovaný reproduktor. Sleduji diskuse pravidelně a již opravdu dlouhou dobu a nemohl jsem si nevšimnout toho, že se čím dál tím častěji rozsáhle řeší i ty nejbanálnější věci,na které by stačilo stroze odpovědět ano či ne.
Kolikrát mi to opravdu připomíná vědomostní zápolení a ješitné dokazování, kdo je lepší.
Předem se vám omlouvám, nevztahujte to na sebe, píšu to všeobecně.
:zz:
Jaroslav Hasala:
Osobně tedy rozhodně nemám potřebu poslouchat ve sprše hudbu, ale pokud to někdo chce, říkám proč ne. Z hlediska bezpečnosti v tom já osobně žádný problém nevidím, obzvlášť u pevně zabudovaných reproduktorů.
Není mým úkolem rozhodovat o tom, co zákazník potřebuje a co ne. Podstatné je, co zákazních chce. Pokud to nebude mít vliv na bezpečnost a nebude to odporovat nějaké normě, proč ne.
Ivan Ševc:
To Horský.
Absolutní souhlas. Velká většina diskusí mi připadá jako když se hádají malé děti.
Otakar Dosbaba:
Chtěl jsem napsat to samé, co pan Hasala, už mě ale předběhl. Kdoví, nyní je v módě autotuning (nebo jak se to správně píše) a třeba bude za čas v módě koupelnotuning . Zvítězí ten, komu bude njhlasitěji tucat sprchový kout... :-))
Jaroslav Matějka:
Vážení pánové koukám, že na jednoduchou otázku se dá složitě odpovědět. Já vám všem upřímě (poklona) za Vaše odpovědi, moc mě tato stránka (www.elektrika) pomáhá a hlavně vaše reakce a názory. Co se týká reproduktoru v koupelně věřte nebo ne, že v dnešní době to začíná být trend. Dozajista za Váma přijde jednou zákazník a možná vás již ale touto prosbou nepřekvapí. A Vy už budete vědět že není problém umístit reproduktor nad vanu.
teď trochu technicky: reproduktor bude s "plastovou"(takový, který lze umístit do vlhka) mebránou, na reproduktor bude umístěn v podhledu a lze na něj dosáhnout z vany. Audio signál bude veden přes reciever a zesilovač....
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana