Potřebuji ke stavbě přípojky nn dohled pracovníků VCE či odborné firmy?..

<< < (4/6) > >>

Pavel Horský:
To Jos.sk: docela by mě zajímala ta dokumentace, co si sám vytvoříte a ponesete na ČEZ.
                Jestli bude technická zpráva psaná jako váš příspěvek, no tak to bych pak chtěl být u toho, až
                to bude někdo na ČEZ posuzovat.

IM:
Citace: Radek Červený  06.01.2010, 18:55

Neřešme y-i,

Jak pravil básník, ... bude-li každý z nás z křemene, je celý národ z kvádrů...
tak mě napadlo, jestli to podobně platí i pro látky odpudivější struktury.

Jos.sk:
Tak sem nakonec zašel na ČEZ a tam sem si pokecal s mistnim a řekli že si mohu vše udělat sám a dokonce i prej ten svod ze sloupu ..  jen jim tam nechám volný kabel a oni to pak napojí..

Divili se že proč bych si to nemohl udělat sám .. :).

Divili se i že si troufám i na svod ze sloupu.

Jen mi bylo naznačeno ze tam pak musi nekdo zajit kdo má "podpisové právo".. nevim co tím mínil ,  ale coby ne jde se dohodnout.

Mobilhaim pokud je vytápěn ohřátou vodou (plyn) a nebo zemním tepelným čerpadlem tak má nízkou spotřebu a jistit ho jde i klidně ....  zásuvky 6A a světlo 4A. Zářivky nikdy nebudou mit spotřebu nad 920W mobilhaim max 4 35W jednotrubicové zářivkové světla a 3 11W úsporky .

tj.. 273W světla+ 80W odvětrávání = 353W  576W ještě rezerva

zásuvky .. 60W telka + 80W PC + 900W celkově spotřebiče v kuchyni.. 340W rezerva

pokud se světla dají na jednu fázi a zásuvky na druhou a něco i z fáze třetí tak je jasné že jističe 3x10A jsou pro můj záměr nadměrně vyhovujcí .. Mikrovlnka nevyhodí ani 4A jistič páč má 850W (mohu provést test) případně používat místo jističů pojistky (výrobce musí u štítku uvádět maximální možnou spotřebu) pokud doinstaluji i kondenzatory tak i spínání mikrovlnky bude mít menší vliv na ostatni spotřebiče.

Je vidět že realně ani nevíte jak to chodí a tak tuto diskuzi končím.

To radek: ptal jsem se protože sem si to chtel ujasnit jak to je .. vyvedlo mě z miry písemné prohlašení ČEZu že na to musí bejt firma.
Trmácet se na čez a votravovat tam a jistě teť v zimě dost časově zaneprázdněné lidi se mi moc nechtělo a tak sem napsal sem .. teť už vím že tu nikdo informovat o stavu věci jak realně  je nechce ,  nechtel a prosazuje volbu ůtoku na mne aniž by odpovědel na lehkou otázku.

IM:
Já jsem si dosud myslel, že Jára Cimrman již nepublikuje.

Jan Alin:
Citace: Milan Illek  07.01.2010, 22:28

Já jsem si dosud myslel, že Jára Cimrman již nepublikuje.

Také mě při přečtení napadlo že ten člověk by měl zkusit psát humornou literaturu v některé jemu blízké formě  :D.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana