Jak maximálně využívat FV elektrárnu a nedodávat přitom energii do sítě?
stanislav mikeska:
Invektor a kontroler 5kW typ HS6A + baterie 20 ks 12V/200 Ah vám dodám za 40 000 Kč bez DPH. Návratnost si snad už dokážete spočítat sám.. hlavně že máte praxi.....
Jan Štěpán:
Pane Mikeska, nedalo mi to...
Konečně z vás něco vypadlo, chválím a (poklona) .
Přesto znovu připomínám, že dotaz zněl na využití nespotřebovaný ch přebytků pro ohřev bojlerů.
Rád bych znal podrobnější info o vaší nabídce. Můžete mi prosím zaslat konkrétnější info, popř. prospek, nebo odkaz na váš produkt? Pokud je funkční, byl by o něj zájem.
Jinak, víte čemu nerozumím? Vy jste, není-li to shoda jmen obchodním ředitelem pro středočeský kraj jedné nejmenované firmy, která montuje FVE. To se sakra nemůžete poradit s vašimi projektanty, pokud je máte, popř. si prostě doplatit něco těm externím, aby vám udělali nějaké školení?
SMILEK:
Citace: stanislav mikeska 22.11.2009, 09:59
Invektor a kontroler 5kW typ HS6A + baterie 20 ks 12V/200 Ah vám dodám za 40 000 Kč bez DPH.
Tomuto tvrzení je dosti těžké věřit. Cena Vašich akumulátorů se mi opravdu nejeví být reálnou. :o
Můžete prosím specifikovat přesný typ baterií?
Jan Franěk:
Obávám se, že nejvíc jí využijete tím, že co se dá, prodáte právě do sítě a k provozu domu využijete normálně sít Vašeho místního distributora. To je, podle mne, největší výtěžnost FVE. Po té, co se vám splatí její pořízení, můžete začít uvažovat o podobných věcech. Ale i tak to není zrovna výhodné, dokud jsou tak bohaté dotace k jejich výkupním cenám elektřiny.
Jirka Š. Svejkovský:
V režimu prodeje přebytků se nejvíc vyplatí energie ušetřená. Ta je totiž dražší, než ta prodaná. Takže, co nejvíc spotřebovat.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana