Lze používat metodu valící se koule k ochraně před bleskem vždy?
Miroslav Macek:
#105# To Macek: Zkuste neútočit a zaměřte se spíš na to, že se před otazníkem nedělá mezera. A téma je jak vidím vyčerpáno, když odbočujete zcela jinam.
Citace: Jan Hájek 03.11.2009, 20:12
V projektantech problém nevidím, firma DEHN pod ČKAIT již od roku 2002 školí projektanty v ČR. Vzdělávací program ILPC (5 denní školení zcela zdarma) absolvovalo 280 lidí. Minimálně 1/3 jich je již dlouhodobě schopna navrhnout kvalitní ochranu před bleskem.
V současné době můj zaměstnavatel i nadále vzdělává v seminářích IP ILPC stovky zájemců ročně.
Bohužel většina ostatních výrobců v oboru se pouze veze a vydělané peníze si raději nechají a utratí za hmotné požitky, než by udělali něco pro obor, tedy kromě prezentace svých výrobků.
Mám tedy kontakt na cca 500 projektantů, z toho 100 bez problémů doporučím.
Pokud mi pošlete místo a obor, většina se specializuje na určité obory, zašlu vám kontakt alespoň na 5, se kterými se domluvíte/nedomluvíte.
Dovolte abych se pousmál.
500 projektantů hromosvodu se v tak malé zemi jako je Česko neuživí.
Také bych rád viděl těch 100, které hodláte doporučit (jestli si myslíte, že se dá projektant vychovat na nějakém školení, tak jste mírně vedle). Vy jste po těch 100 projektantech kontroloval nějaké projekty ? Byl to alespoň jeden projekt po každém z nich ? Kolik času jste nad tím strávil ?
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana