Nemáte bližší info o reportáži TV Nova probíjení přes zásuvky a vodovod?

<< < (28/52) > >>

Miroslav Minařík:
Citace: Pavel Smílek  03.11.2009, 23:23

PS: Mirku, hlásím se samozřejmě do investigativní ho týmu. Nabízím termokameru (koukám, vf pole už se měřilo) ... (dance).

Pavle, jsem přesvědčen, že bychom dali dohromady velmi slušný tým, který nesestaví ani armádní síly, ale v tomto stavu do toho nikdo nepůjde. Tolik lidí na tom už maká a tolik lidí toho má už plné zuby.

Ale na druhou stranu, také nemusíme být u všeho. Vždyť je tu tolik institucí, tolik firem ... Jsem v dobrém kontaktu se všemi rozumnými lidmi ze Strašic, kteří pokud budou potřebovat pomoci tak se ozvou. Ale teď to tam spíš vypadá tak, že se tam hrnou davy. V pondělí jsme na FEKT UTEE o tom diskutovali do pozdního večera včetně energetických výpočtů a pravděpodobnýc h hypotéz.
Ale vzhledem k mnohým rozporuplným tvrzením, které se šíří nezřízeně a bez základních zajištěných důkazů jsme si mohli pouze oprášit fyzikální zákony.

Kamil Novák:
Citace: Miroslav Minařík  04.11.2009, 18:33

Pavle, jsem přesvědčen, že bychom dali dohromady velmi slušný tým, který nesestaví ani armádní síly, ale v tomto stavu do toho nikdo nepůjde. Tolik lidí na tom už maká a tolik lidí toho má už plné zuby.

Ale na druhou stranu, také nemusíme být u všeho. Vždyť je tu tolik institucí, tolik firem ... Jsem v dobrém kontaktu se všemi rozumnými lidmi ze Strašic, kteří pokud budou potřebovat pomoci tak se ozvou. Ale teď to tam spíš vypadá tak, že se tam hrnou davy. V pondělí jsme na FEKT UTEE o tom diskutovali do pozdního večera včetně energetických výpočtů a pravděpodobnýc h hypotéz.
Ale vzhledem k mnohým rozporuplným tvrzením, které se šíří nezřízeně a bez základních zajištěných důkazů jsme si mohli pouze oprášit fyzikální zákony.

Nechce se mi prokousávat všemi doposud zveřejněnými údaji, ale mám dojem, že se o tom domku psalo několikrát jako o novostavbě.
Jestli tomu tak je, tak nevím, jak tam mohl nějaký kolega Zajíček provádět elktroinstalac e již před 10 lety - viz Rokycanské timesy  :o

Miroslav Minařík:
Pokud zůstaneme pragmatiky, a šli bychom krok za krokem, tak vylučovací metodou už výsledek máme.
Ovšem dělat závěry z toho co člověk vytelefonuje, slyší, vidí v médiích je nesmysl. Při euforii soucitu nikdo nezkoumal blíže poškozené věci, které by prozradily více.
Zda se záznamy Mračkových daly do možných časových souvislostí nikdo neví. Resp. někdo to možná ví, ale pokud vím, tak neexistuje vyšetřovací skupina. Informace jsou fragmentované a o zkreslení médii ani nemluvě ...
Z těch sestřihů to vypadá, že sám profesionální mluvčí ČEZu věří v "poltergaist" také.

A teď slyšíme, že jevy mizí se zasypáním kanalizace.

A co teď?
Zasypat, zakopat, zapomenout? Respektive dát zapravdu duchařům? Asi bych to rozkopal a hledal bych souvislosti. Vždyť to ohrožuje životy. Nechat rodinu Mračkových napokoji, dát jim náhradní dům a ten jejich do molekuly rozebrat. Pokud pomůže sbírka, rád pošlu něco na objasnění této záhady. Všimněte si prosím, že bych vyjmul rodinu Mračkových z toho problému zcela stranou.

Miroslav Minařík:
A co ostatní?
Až dojdou ve Strašicích vědecké argumenty, připustíte UFO nebo jinou příčinu, která nijak nesouvisí s dosavadními bezpečnostními zásadami před nebezpečným dotykem neživých částí?

Pokud nebude tato kauza objasněna, mohou jít např. výpočty ochran před bleskem zpět tam, kde se vzaly. Víte kolik teď bude vznikat plamínků? Doposud nejtrapnější výmluva, že "požár vznikl závadou na elektroinstala ci" se takto rozšíří o další příčinu, o "strašecí efekt" nebo "Mracek´s flame".

Zavřeme ÜNMZ a budeme plati UFOlogy a proutkaře. Následovalo by hromadné zrušení technických škol, protože vyučují něco, co vlastně není pravda .... Máme štěstí, že ještě tyto síly nezaútočily na nějaké světové velkoměsto! Takový útok by nepřežilo ani WTC in NY ...

Jirka Š. Svejkovský:
Mirku, tady je problém v tom, že jestli se jedná o podvod (v čemž tady asi panuje shoda),  nepustí tě nikam a k ničemu. Vytvářet tým nemá smysl. Jakmile ucítí nebezpečí, stáhnou se. Dokud bude zásoba hladových novinářů, bude causa pokračovat.

Skoro mi to připomíná virtuální reklamu, kterou poslední dobou používají i velké společnosti. Účelem není cosi sdělit, účelem je přitáhnout pozornost a donutit veřejnost, aby šířila odkaz dobrovolně. Pak přijde výrobek, služba nebo něco podobného.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana