Nemáte bližší info o reportáži TV Nova probíjení přes zásuvky a vodovod?
Miroslav Minařík:
Úžasné!
Stále voláme po prokazatelných důkazech tajemných jevů.
Výsledkem ovšem nejsou expertízy ohořelých věcí ani rozbor vyhořelých spotřebičů.
Jako hlavním důkazem je sekundární tvrzení mluvčího ČEZ Martina Sobotky, "že on slyšel, že zaměstnanci viděli".
Takže cirkus pokračuje.
Přátelé, myslíte si, že je dnes běžné zajistit faktické stopy a na jejich základě postupovat dál ve vyšetřování?
Nebo si zvykneme na nový styl, kdy budeme vyšetřovat pocity účastněných diváků?
Možná je to tak zábavnější!
(wall)
SMILEK:
Koukám, že sbíráte příspěvky do nového čísla Dikobrazu. Ten s kumulací FV energie je obzvláště výživný. Nejsem sice členem Sisyfosu, ale přesto sázím na fyzika Luďka Pekárka (jednicka):
http://www.lidovky.cz/nevysvetlitelne-jevy-ze-strasidelneho-domu-vlastne-nikdo-nevidel-1d0-/ln_domov.asp?c=A091103_184922_ln_domov_mpr
Připomíná mi to více než deset let stará slova jednoho mého přítele, dlouholetého kriminalisty. Ten po svém odchodu od služby kriminální policie prohlásil, že od doby, co vyšetřování vražd, požárů a jiných závažných kauz převzala TV Nova, je jeho práce vlastně stálým bojem s větrnými mlýny. Tenkrát jsem se jen pousmál. Kdybych jen tušil ... :(
A ještě doplněk: měl jsem shodou okolností něco do činění s energeticko/sněhovou kalamitou, která před dvěma týdny postihla Valašsko. Některé dezinformační veletoče okolo této události byly opravdu zralé na žalobu (popř. na nedobrovolnou elektroléčbu TV štábů) (dabel).
PS: Mirku, hlásím se samozřejmě do investigativního týmu. Nabízím termokameru (koukám, vf pole už se měřilo) ... (dance).
Miroslav Minařík:
Ať to již dopadne jakkoliv, nechť nám je všem jasným varováním, jak se vyplácí se obracet na někoho jiného, než na ty, kteří o tom s největší pravděpodobnos tí ví.
Ale to se děje i zde v diskusích. Kolik zde již bylo tazatelů, kteří se ptají celého fóra, co se děje u nás v redakci na stole. On to sice nikdo z fóra neví, ale námětů a představ bude opravdu mnoho.
A tak je to i v těch Strašicích. Obrátit se na celoplošné médium, které to svým střihem vhodně podá obecenstvu. Obecenstvo si vytvoří "vědecký" názor a ve Strašicích je zvýšený výkon GSM převaděčů, protože proutkaři, ufologové spěchají na pomoc svou upřimnou radou.
A že některým místním z toho bolí hlava?
Plně s nimi soucítím. Asi bych se dost soustředil na příčiny těchto problémů (dance)
Radek Červený:
Diskuze ohledně úrovně médií by byla sakra dlouhá, protože pravdou je, že to co je veřejnosti servírováno je prostě k (zle)
V sobotu se mi přihodila taková věc, že jsem se stal účastníkem dopravní nehody coby přímý svědek, kdy auto srazilo chodce a ten byl okamžitě po nárazu mrtev.
Média uvedla, že řidička srazila chodce, ve skutečnosti se chodec motal mezi dvěma jízdnímy pruhy a defakto jí před auto vlezl.
Dále média uvedla, že ani lékař rychlé pomoci již nedokázal chodci pomoct. Ve skutečnosti byl chodec ihned po nárazu mrtvý a sanitka rychlé pomoci přijela po nekonečných 25 minutách!
Dále média uvedla, že nehoda se stala po páté večerní, zpráva byla publikována v 19,15, a bylo napsáno, že SILNICE BYLA 4 HODINY NEPRŮJEZDNÁ.
A tak bych mohl pokračovat. Chcete ještě něco dodat?
Miroslav Minařík:
Jeden z nejpovedenější ch vtipů ze strašické diskuse je věta:
Otázka je jestli Mračkovi ty ohořelé věci vůbec vydali (chtějí vydat?)
Jak jsem uvedl dříve. Celá akce je klasicky sbastlené vyšetřování založené na "jedna paní povídala". Místní se omlouvají svou nevědomostí a právem na vlastní názor. Z čehož tedy vyplývá, že to, co se děje kolem hledání příčiny je v pořádku.
Jen se obávám aby tato "aféra" neměla nakonec ještě tragický konec. A vina za možnou tragédii se přičte především tomu, kdo odhalí pravdu.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana