Potvrdíte mé skvělé perpetum mobile pro vyhřev domu?
Hugo K.:
to Ňuňa
1)Vyhledejte heslo "Nobelova cena".Přihlaste se.Cena je s pěkným grantem.
2)Oběhněte si na úřadech patentové řízení.Nezapom eňte na podání patentové ochrany v USA,Rusku a Číně =velké trhy.
Až se vám pohrnou poplatky z patentů,bohatě vám postačí na vytápění a Vy nebudete muset máknout.
martin122:
Přesně tohle jsem vymyslel asi v sedmi letech, měl jsem dva stejnosměrné malé motorky, hřídele jsem spojil.... pomocí baterie jsem jeden motorek roztočil, druhý vyráběl proud, po přepnutí přepínače (odpojila se baterie a na napájení motorku se připojil druhý motorek(dynamko), vyrábějící proud) to začalo zpomalovat, zpomalovat, až se to zastavilo..... . ale v sedmi letech se to snad dá pochopit, co??:-)))))
Kamil Novák:
Citace: Radek Červený 20.09.2009, 21:07
Všichni, co výše tvrdili, že perpetum mobile neexistuje byjste konečně měli vystrčit hlavu ven ze svých izolovaných pracoven a rozhlédnout se kolem sebe.
Funguje již řadu let na celém starém kontinentě. Vymyslel ho škopek pilin ( evropský komisař ) a dal mu oficiální název OZE.
Není nic geniálnějšího za jistých okolností nakupovat kWh energie za nevelých 5 Kč a to v tom horším případě a prodávat ji zpět do sítě za 14 Kč. Ztráta ne měniči v tomto příkladě nehraje zásadní roli. Zasvěcení jistě pochopí ;D
To není nejlepší příklad.
Narozdíl od definice :
Citace
Perpetuum mobile (latinsky: věčně v pohybu. Česky také: Věčný stroj, samohyb) je hypotetický stroj, který pro svůj chod nepotřebuje žádný vnější zdroj energie.
je pro systém OZE zapotřebí mimořádné množství energie. Energie vyjádřené v penězích, zákoně uloupených v tuzemsku tzv. chráněným a oprávněným zákazníkům. (zle)
Ondřej Kaller:
Vážený pane Ňuňa,
velice mě váš vynález zaujal ...
Až vám bude od Vašeho topení v zimě teplo, poradím vám jak si GRATIS pozsvítit. Pořiďte si pořádnou žárovku (1000W) a pár fotovoltaickýc h panelů. Žárovka bude napájena energií vyrobenou články ty jí budou vyrábět fotoelektrický m jevem ze světla žárovky. Zbylé světlo vám bez problémů prozáří obývací pokoj.
P.S. Možná budete potřebovat "na rozjezd" celého systému ještě nějaký akumulátor s měničem ... Ale až budete svítit celý rok zadarmo tak mi ještě poděkujete!
Jan Lukáš:
Ano podobné nápady jsem měl taktéž (pravda bylo mě 9 let....) pak jsem "vymyslel" kaskádní násobič a následně můstkový usměrňovač. Pak otec uznal, že je potřeba něco literatury a věnoval mi svoje staré učebnice...... .
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana