Potvrdíte mé skvělé perpetum mobile pro vyhřev domu?

<< < (5/8) > >>

Ňuňa:
Kdyby sem se nechal vždycky odradit když mě někdo od něčeho odrazoval, tak bych v životě nikdy ničeho nedosáhl....
Kolik lidí mě odrazoval od podnikání a říkalo že v tom a tom není možné se uživit a ejhle šlo to a jde to.
Taky se před pár lety říkalo že hustota zápisu u pevných disků už je tak velká a že už to více nejde a ejhle.... Pořád to jde.
Nesmí být člověk líný a nesmí se nechat odradit prvními nezdary.

novy1:
Nechajme pana Ňuňa v klude pracovat a urobme poradovnik na jeho vyrobok podla poradia doterajsich prispevkov ( aby to bolo spravodlive ).

Jan Franěk:
Ale ano. Takový "tvrdý palice" opravdu ženou pokrok kupředu. Jen se obávám, že díky neznalosti fyzikálních zákonů je tato cesta slepá. Ale ať se pan Ňuňa přesvědčí sám. Ani nemusí připojovat ty topné spirály. Zařízení se zastaví i bez nich. S nima jen o to rychleji.

Ale jde o zajímavý pokus a proto doufám, že se zde dočkáme podrobností pokusu a hlavně jeho výsledku, ať je jakýkoliv. Doufám, že na nás nezanevře a podělí se s námi.

Petr Doležal:
Pokus o sestrojení perpetua mobile by snad dal pochopit. Nebyl by to první, ani poslední, samozřejmě neúspěšný pokus. Ale dostat k tomu ještě navíc 2kW ?

koulem:
Citace: Ňuňa  20.09.2009, 18:59

Kdyby sem se nechal vždycky odradit když mě někdo od něčeho odrazoval, tak bych v životě nikdy ničeho nedosáhl....
Kolik lidí mě odrazoval od podnikání a říkalo že v tom a tom není možné se uživit a ejhle šlo to a jde to.
Taky se před pár lety říkalo že hustota zápisu u pevných disků už je tak velká a že už to více nejde a ejhle.... Pořád to jde.
Nesmí být člověk líný a nesmí se nechat odradit prvními nezdary.

Prodejte svůj nápad některé elektrárenské společnosti. Za 0.00000001% zisku z tohoto nápadu z vás bude jeden z nejbohatších lidí na planetě.  Vybudujte vlastní energetickou firmu, budete nejbohatší na planetě.
Jen nezapomeňte na celosvětový patent.
Až přijde Bill Gates žádat o příspěvek ......

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana