Myslite si, ze toto zapojenie hviezda trojuholnik je OK?

<< < (2/8) > >>

Petr Doležal:
Možná by stálo za to, sehnat nějaká dvě obyčejná relé a provizorně je v kaskádě připojit do ovládacího obvodu stykače D. Tím by vzniklo zpožděné zapnutí o cca 20-30msec. Pokud to pomůže, je to důkaz toho, o čem píše pan Kurka. Dvě relé se dají určitě někde vyhrabat zadarmo.

Zihos:
Tak a teraz to  na zavěr jak se říka zatluču: Takýchto motorov tu máme zapojených  okolo 8-9 kusov. Problemy robia iba iba dva, ktoré maju ako naschvál tú istú funkciu na tom istom bazéne. S tým rozdielom že ten jeden sa pri odstránení prepojov Hviezdy na stykači rozbehne aspoň rovno do Trojuholnika. Tak ma napadá nikto nereagoval na tu alternatívu, že by som tam skusil dať silnejší istič??!!

dolac:
Pán Zihos, nemáte po ruke niekoho kto vlastní sieťový analyzátor? Myslím že, ak by ste urobil zo dva, tri záznamy prechodných dejov pri prepínaní Y/D, záhada by bola za niekoľko minút vyriešená.

Zihos:
Žiaľ musim sa spoľahnuť len na  "konvenčné" prístroje.Keby bol aspoň ten klieštovy ampérmeter. No uvidíme pokusim sa ešte o nejake pokusy a dám to potom sem.Najväčšia sranda je že  u tohto zamestnávateľa je taká strašná fluktuácia ľudí.Totiž moj veduci je schopný ma vyraziť ako neschopneho vyriešiť tento problém a pritom je to trochu zapeklitejšie.

milanisko99:
No páni myslím že krátkodobé súčastné zopnutie oboch stykačov by sa dalo odstrániť vzájomným blokovaním cievok cez ovládacie kontakty .Skor si myslím či nieje problém v tom že čas medzi odpadnutím  hviezdy a pritiahnutím trojuhlolníka je moc dlhý a  motor sa úplne zastaví (pri hydročerpadle to nieje problém ) pri čom do trojuholníka ide z nulových otáčok

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana