Kde moze byt zasuvka v blizkosti drezu?

<< < (4/5) > >>

František Jiráček:
To že to nová ČSN neřeší, jsem tvrdil taky a jsem za blba

Kamil Novák:
Citace: František Jiráček  21.08.2009, 13:51

To že to nová ČSN neřeší, jsem tvrdil taky a jsem za blba

Máte pravdu, že to platná norma neřeší. Ale to ještě neznamená, že by se namísto norem neměl používat zdravý rozum.

Tady :
Citace: František Jiráček  21.08.2009, 12:21

Výše zmiňovaná norma již neřeší umývací prostor. Podle mě může být zásuvka kdekoli. Musíte k tomu přistoupit rozumně.

jste uvedl správně, že je zapotřebí myslet. A z toho snad jasně vyplívá, že zásuvka nemůže být kdekoli.  ;)

TO Bavorák : ačkoli nechápu, k čemu může být zásuvka v bezprostřední blízkosti dřezu dobrá, nebude to sice úplně košer, ale když jí tam nutně potřebujete... .

TO martin71 : běžná výška pracovní desky u kuchyní je 85 cm.  ;)
Jestliže tedy nejste zrovna hráč basketbalu.

martin71:
Citace: Kamil Novák  21.08.2009, 15:09

Máte pravdu, že to platná norma neřeší. Ale to ještě neznamená, že by se namísto norem neměl používat zdravý rozum.

Tady :jste uvedl správně, že je zapotřebí myslet. A z toho snad jasně vyplívá, že zásuvka nemůže být kdekoli.  ;)

TO Bavorák : ačkoli nechápu, k čemu může být zásuvka v bezprostřední blízkosti dřezu dobrá, nebude to sice úplně košer, ale když jí tam nutně potřebujete... .

TO martin71 : běžná výška pracovní desky u kuchyní je 85 cm.  ;)
Jestliže tedy nejste zrovna hráč basketbalu.

Desku máme ve výšce 92cm. Pri 2m výšky by pro mě mohla být i výš, ale to už bych doma musel vařit jenom já.  :)

Kamil Novák:
Citace: martin71  21.08.2009, 15:19

Desku máme ve výšce 92cm. Pri 2m výšky by pro mě mohla být i výš, ale to už bych doma musel vařit jenom já.  :)

Takže přeci jen ten basket....
Nám, s necelými 180, stačí těch obvyklých 85...  :)

Radek Kroutil:
Teda linku máme 85cm, ale dřez jsme dali do 105cm... A i když ještě nebyla myčka (myli jsme v něm dva roky) tak i manželka při svých 165cm si nemohla vynachválit. Žádné ohybání, hezky vzpřímeně...

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana