Kde moze byt zasuvka v blizkosti drezu?

<< < (3/5) > >>

František Šohajda:
TO:František Jiráček
Tato TNI nikoliv ČSN toto že právě řeší....jsou tam i míry.....krytí a podobně...kam se doporučuje dát zásuvka u mycích dřezů...! ;)Kde a jak umístit zásuvku a vypínače u mycího dřezu !
Zásuvka nemůže být kdekoliv jak píšete....

martin71:
Citace: Jan Alin  21.08.2009, 11:38

Takže to všechno udělá elektrikář prakticky bez projektu a na zakreslení skutečného stavu se taky nedostane. Tím pádem je projekt vlastně jen papír který nesplnil svůj účel a může v případě úrazu nebo škody přivést do problému projektanta, elektrikáře, RT atd aniž by s tím mohl někdo z jmenovaných cokoli dělat vyjma vzdání se zakázky.
Já přesně vím že je to tak jak říkáte a jen tvrdím že je to špatně  ;).

Projekt není jen o umístění přístrojů a jestli bude zásuvka o 10cm jinde je v 95% a na projektu to nic nemění.
Bylo by to krásný, kdyby projektant dostával všechny podklady a požadavky včas.

Bavorák:
prosim este raz o odpoved, je to mozne umiestnit tak ako som hore uviedol? prosim odpoved ANO / NIE. Dakujem

martin71:
Citace: Bavorák  21.08.2009, 13:02

prosim este raz o odpoved, je to mozne umiestnit tak ako som hore uviedol? prosim odpoved ANO / NIE. Dakujem

Já bych to tam dal. Nová norma umývací prostor neřeší, dle staré takto zásuvky mohou být pokud jsou ve výšce 120cm což by odpovídalo těm cca 30cm nad linkou. Samozřejmě zásuvky napojit přes proudový chránič.

Bavorák:
Dakujem, to mi staci :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana