Už jste navrhovali do projektu BIO instalaci?

<< < (7/9) > >>

Miroslav Minařík:
Jarku, rozhodně všeho moc škodí. Pokud se podívám na stáří montérů z některých elektromontážn ích firem, pak bych musel úmrtí konstatovat také v nižším věku, bohužel ze zcela jiné diagnózy :-). Samozřejmě si nedovedu představit jak bych zdravě žil v magnetickém poli, kde mi svítí žárovka v ruce. Ale běhat po bytě a vytahovat nabíječky mobilních telefonů mi připadá trošku mimo.
Ale nechci toto téma zlehčovat, pouze bych chtěl poukázat na případy zneužití, kdy se vědecké argumenty použijí ve prospěch obchodního záměru. A nejeden člověk je ochoten dát za své zdraví cokoliv. Pokud se tedy mýlím, pak se rád omluvím. Ale prozatím mi připadají nebezpečnější vlny Tsunami, než ty elektromagneti cké ...

Georgis Fasulis:
Jak je vidět nic není černobílé. Díky pane Moláku, velmi zajimavá zkušenost a v podstatě uvěřitelná, ale potvrzuje i to, co my tady všichni tvrdíme, a sice že domovní instalace a pole z ní je naprosto nic proti silným polím např. vysílačů nebo polím ve vn a vvn rozvodnách, jak píšete vy. Naprosto věřím, že silná el.mag. pole musí mít vliv na živé organizmy.
A po diskusích s některými kolegy věřím, že mohou existovat, ale naprosto výjimečně, i lidé, kteří jsou hypercitliví i na malá pole srovnatelná s těmi, kterým jsme vystaveni doma. Přesto jsem přesvědčen, že strašení veřejnosti před el.mag polem v bytě s přesvědčováním k pořízení bioinstalace je jen neetická snaha o vytahování peněz z lidí.

Ale přestovšechno si dovedu představit člověka, kterému by mohla škodit i slabá pole.
Vzpomeňme na paní Kohlovou (mám aspoň dojem, že se jednalo o manželku exkancléře Kohla),  která byla hyperalergická na denní světlo a mohla vycházet ven jen v noci a doma musela žít v úplně zatemněném bytě. Prý naprosto ojedinělá nemoc (ale existuje). A světlo také není nic jiného než el.mag. pole.

Jirka Š. Svejkovský:
Páni kolegové,
uvědomte si jedno. Přístroj si pravděpodobně nekoupí žádný z nás, ale lehce potrhlý bio-eko-občan s humanitním vzděláním asi ano. Pak má POCIT, že spí zdravěji a bude i spát lépe. Stejně jako když si koupí přístroj, který mu "odfiltruje" elektriku z jaderné elektrárny (by mě zajímalo jak funguje).
Holt, fabriky reagují na požadavky trhu. Přemýšlím, že zkonstruhuju přístroj, který převrátí amplitudu napětí v zásuvce a tak dojde ke změně negativního záření na pozitivní. :)))
BTW ten přístroj na odpojení elmg. pole se jmenuje Z-FFS/16 a prý jde na odbyt zejména v Rakousku ;).

Jura Krikl:
Víra tvá tě uzdraví - kupodivu této větě věřím. Stejné to bude s BIO instalací. Nekažme těmto lidem radost se zdravého žití. Když tomu věří a platí :-D.

Miroslav Minařík:
Jirko, jsem kontroloval skladový zásoby v Rakousku u jednoho řekněme "renomovaného" dodavatele tohoto typu zboží. Skladem mají slovy tři kusy a v loňském roce se jich prodalo 8 kusů.
Ale ten měřič atomové elektřiny to byl famozní výkvět rakouských obchodníků! Tenkrát mi jeden prodejce vyčetl, že když jsem nečetl 8541. pojednání o harmonických, tak prý o tom nemohu nic vědět. Zda jsem věděl, nebo nevěděl, to již nevím, ale jak jdou ty indikátory elektřiny z Temelína dnes na odbyt asi tuším. :-)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana