Jak zhotovit regulátor otáček synchronního motoru?
Petr Petr:
Tyto ventilátory jsou opravdu asynchronní, ale sami vidíte s jakým skluzem pracují (viz pozn pan Hasala) - cca 15% (synchronní otáčky jsou 3000). Díky takovéto "gumové" charakteristic e je možné je jakž takž regulovat, a spolu s s velmi vhodnou - strmou, téměř exponenciální charakteristik ou větráku se dá skluz posunout až na 80% - nějakým předřadníkem, anebo kapacitním děličem.
Dříve podobné regulace používaly i "přimixování" ss složky proudu, která motor nelineárně brzdila. Problém bývá s rozběhem, poněvadž asyn. motory mají již z principu mizerný rozběhový moment což je u ventilátorů příznivé, ale jsou důležitá především ložiska.
Pokud chcete snadno a hezky regulovat, použijte DC ventilátor, a regulujte napětím - velice jednoduché Dnes regulovat asyn motor jinak než frekvenčním měničem je anachronismus - ovšem smysl má cca od výkonu 200 W (cena!). pp.
Ján Slovák:
Pán Hasala.
Na Vašu otázku neviem s istotou odpovedať, myslím si (hlavne po diskusii s kolegami v práci) že sa jedná o synchrónny motor.
Ján Slovák:
Re: Mirko Holásek
Díky za radu, vyskúšam.
Ján Slovák:
Re: Petr
Ďakujem za vysvetlenie.
Rozmýšľal som aj nad alternatívou DC ventilátoru (dokonca mám niekoľko schém na rôzne regulátory otáčok DC motorov - na internete je toho veľa), ale tieto AC motory. ktoré mám, sa my podarilo zohnať za rozumnú cenu.
Už som dokonca chodil po stránkach PC predajní. Väčšinou tam síce majú len 12 V ventilátory; zato rôzne, už hotové regulátory, s rôznymi doplňujúcimi funkciami.
Uvidím, najprv vyskúšam ten kapacitný delič.
Ďakujem.
Jaroslav Ferst:
Synchronní motor připojený přímo na síť nemůže mít jiné otáčky, než 3000/min nebo jejich celistvý podíl. Ve vašem případě jde téměř jistě o motor asynchronní s kotvou nakrátko.
Hlučnost může zvyšovat nevhodný způsob montáže (přenos vibrací na potrubí a podobně), případně rozrážení proudu vzduchu o hranu - to je zase špatnou konstrukcí vzduchovodů, nevhodným materiálem trubek a podobně. Regulací otáček bych se zabýval až po snížení hlučnosti z důvodů, které jsem uvedl výše.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana