Jaká byla logika ve správné poloze kolébky vypínačů?

<< < (7/11) > >>

Zdeněk Schneider:
No byl jsem minulý týden v Německu, Rakousku a ve Švýcarsku, spal jsem po hotelích a všude to měli zapojené jinak, takže každý hotel, jiná norma. I ve stejné zemi.

Josef Šustek:
Můj švagr v paneláku přehazoval všechny vypínače opačně, protože mu vadila ta zaprášená ploška, která je u vypnutého vypínače vidět.

Jiří Špelec:
Zabít hned, dřív než zabije druhého! Pokud jsem někdy obhajoval rady laikům, tak odvolávám vše! Pokud laik bude upřednostňovat před předepsaným konkrétním technickým řešením své vlastní designové úpravy, pak se takový jedinec musí izolovat! Tímto způsobem jsem viděl v obchodě vybírat různé zboží. Také na tomto lidském idiotismu je založeno kde, co.   Svobodná volba laika se totiž často rovná "ruské ruletě",  někdy se trefi a někdy ne. Noviny pak stejně uveřejní, že vlivem závady na elektrickém zařízení.... Co na tom, že si to často hovádko zaviní samo!

Jura Krikl:
Po přečtení teto diskuse jsem se ujistil, že "západ" též není bez chyb. DFržel bych se zavadených pravidel. Copak musíme mít všechny zasady špatné?

Martin Novak:
Ve svých začátcích jsem nevědomky provedl zapojení jak u Němců. Kolega mě na to při návštěvě upozornil i s tím, že věděl jak to Němci mají. Bádali jsem tehdy proč, přece Němci nejsou hloupí a mají pro všechno důvod:) Kolega vtipálek přišel na zcela neelektrikářsk é vysvětlení, se kterým jsem se na dlouhá léta spokojil.
Většina vypínačů je častěji nezapnutá a usedlý prach se líp utírá.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana