Kontrola běhu motoru

<< < (4/5) > >>

Matias Šimek:
U klimatizace se používá velmi jednoduchého hlídání.
Stačí koncový spínač a kousek plechu ( na pantu s pružinou ) proudem vzduchu  plech sepne koncový spínač a je to.:)

Slávek Spring:
Uvedeným příkladem jsem měl na mysli určení možného směru  cesty k řešení vám daného úkolu.Pokud  ode mě očekáváte kompletní řešení včetně schématu,tak bohužel nemohu posloužit.

Slávek Spring:
Mechanická klapka spojená s vyhodnocovacím  zařízením v potrubí odsávající dřevěné nebo kovové piliny je silně ohrožena poškozením nárazy odsávaného materiálu nebo při případném čištění potrubí po jeho zahlcení a ucpání.Taktéž při tomto ucpání zůstane v poloze signalizující normální povolený stav i když v této situaci není odsávání funkční.

Jaroslav Ferst:
Byla ve svislém potrubí od spodní frézy a měla za úkol kontrolovat, zda někdo nezapoměl vytáhnout uzávěr do odsávacího potrubí. Nevím, jak moc ta klapka trpěla, asi za tři roky po přijetí ZN jsem od firmy odešel. Fakt je, že za tu dobu byla instalována do odsávání pilin od nějakých 24-26 strojů, takže asi se nejednalo o dostatečně reprezentativn í vzorek.

SPS UH:
schema po Vas samozrejme neocekavam, ale potrebovali bysme alespon schem. znacku nebo pokud byste znal nejakeho vyrobce / obchod, kde se to da sehnat. ja jsem totiz nasel jenom nejake podtlakove snimace do aut.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana