Jak zapojit keramickou desku a troubu na jednu zásuvku?
Jarmil Mikulík:
takže jsem to proměřil a zjistil jsem zajímavou věc: přímo na svorkách zapojení přívodní šňůry v troubě je těch 220, jak je potřeba, lampa tam svítí. dokonce po nahození jističe tam funguje a cinká minutkový odpočet (trouba má intzegrovanou minutku), ale jedinné co nefunguje je ten ohřev. Takže patrně asi reklamace, že?
Petr Doležal:
Asi ano, pokud jste něco nezapoměl navolit. Pokud je to těžká nabo rozměrná bedna, nezapomeňte hned u reklamace uplatňovat nárok na dopravu (taxík a pod.) a ztrátu času.
Jiří Fuksa:
Ještě mě napadla jedna myšlenka.
Není ta trouba inteligetní?. Nepozná náhodou, že jste tam ještě tu kačenu nestrčil? Nebo, že je příliš malá?
Pračky taky umí navolit program podle množství vloženého prádla a na minutu přesně vám oznámí, kdy bude vypráno.
Jan Šlosárek:
Na celé této záležitosti mne překvapuje hlavně jedna věc,kterou tady zatím nikdo nezmínil.V případě zakoupení takového spotřebiče,který vyžaduje pevné připojení (el.kamna a pod.)je požadováno jako součást záručních podmínek připojení odbornou firmou,včetně potvrzení.Tím samozřejmě nechci žádným způsobem snižovat Vaše elektrikářské schopnosti.Dop oručuji se řádně podívat na záruční podmínky.
Petr Doležal:
Zmínil se např.p.Poudera .
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana