ČSN online, co se vám nelíbí, co byste změnili?

<< < (9/9)

Dušan Šnajdárek:
Nemám zapotřebí něco prolamovat,mám předplacené čtení a neomezený tisk,jen jsem zveřejnil informaci kterou si každý může najít na internetu.Příp adný problém ať si řeší provozovatel serveru zive.cz,kde byla tato informace zveřejněna.Pok ud si myslíte že je něco špatně pak prosím moderátora aby příspěvky odstranil.Tím bych tuto diskusi ukončil.

Jan Alin:
Citace: Jiří Schwarz  20.05.2012, 19:29

to Šnajdárek

Předpokládám, že kolega Svejkovský nemyslel ve svém příspěvku jak jste prolomil zabezpečení systému,  ale jak se vaše svědomí vyrovnalo s porušením podmínek poskytovatele norem...

Nemyslím že by obejití nesmyslného omezení někomu zatížilo svědomí.  :D

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Jan Alin  21.05.2012, 20:47

Nemyslím že by obejití nesmyslného omezení někomu zatížilo svědomí.  :D

Žijeme v právním státě. Moje babička říkala: I když je zákon špatný, pořád je platný. Moje svědomí mi říká, že je to špatně.

Jan Alin:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  21.05.2012, 21:54

Žijeme v právním státě. Moje babička říkala: I když je zákon špatný, pořád je platný. Moje svědomí mi říká, že je to špatně.

Já vidím normu jako zákon který mám dodržovat. Pak je toto omezení nesmyslné. I když jsou normy již dostupné za peníze které nikoho nezruinují jako dřív, tak přesto jsem přesvědčen, že by měly být dostupné zdarma, bez omezení a komukoli jako zákony. Nejvíc mě štve omezení kopírování textu z normy.
Moje svědomí říká, že omezení, která vymyslel úředník placený z daní, které vybral z mého výdělku, jsou zbytečná a jeho obejitím nikomu nevznikne žádná škoda. Dokonce si dovolím tvrdit, že by mělo být možno reklamovat chyby ve vydané normě a vydávání nových edicí by mělo být v delších intervalech.

František Šohajda:
Dejme si ruku na srdce.... ;)
Když vidíme kolem sebe jak se mrhá státními penězi, tak by za použití norem se ještě mohlo platit jejim
uživatelům a ještě by peníze zbyli.... (dance)

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana