ČSN online, co se vám nelíbí, co byste změnili?
Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Dušan Šnajdárek 19.05.2012, 09:21
Pokud někomu vadí omezení tisku u norem,zkuste ineptpdf,umí tenhle problém vyřešit-vyzkoušeno... k nalezení na google... 8)
Jak jste si poradil s tímto?
Citace
B - Licenční a technické podmínky:
...
17. Uživatel nesmí provádět žádné kroky, směřující k odstranění ochranných prvků jak v PDF souboru, tak na výtisku. Stejně tak nesmí provádět žádné kroky k dešifrování PDF nebo jiné činnosti směřující k narušení systému ČSN online a ochrany souborů PDF. ...
Dušan Šnajdárek:
Já jsem si s tím neporadil,poradili a vyzkoušeli jiní,jak píšu-k nalezení na google... 8)
Jiří Schwarz:
to Šnajdárek
Předpokládám, že kolega Svejkovský nemyslel ve svém příspěvku jak jste prolomil zabezpečení systému, ale jak se vaše svědomí vyrovnalo s porušením podmínek poskytovatele norem...
Dušan Šnajdárek:
Tak ještě jednou,nic jsem neprolamoval,a žádné licenční podmínky jsem neporušil,jen jsem hledal proč mi nefunguje zobrazení norem ve Firefoxu a narazil jsem mimo jiné na diskusi na zive.cz,kde je jedním uživatelem toto popsáno a vyzkoušeno.Udě lal jsem něco s čím by se mé svědomí mělo vyrovnávat? ::)
Fuk Tomáš:
Citace: Dušan Šnajdárek 20.05.2012, 21:26
Tak ještě jednou,nic jsem neprolamoval,a žádné licenční podmínky jsem neporušil...
Obávám se, že s obhájením Vašeho postupu u právníků zastupujících ÚNMZ byste měl dost potíže.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana