Pospojit podlahové topení v koupelně ?

<< < (4/6) > >>

Stanislav Pavézka :
Pane Horský:
Nechápu,proč zde vznášíte  dotazy,když odpovědí na ně nehodláte příjmout.Když mou radu berete jako tlachání,tak bych se vás zeptal,jestli pak víte,jakou konstrukci má takový uvedený topný vodič?Zřejmě ne.To ,že mám 50 roků opravdu nic v našem oboru  neznamená, protože veškeré elektrické zařízení nejde poznat ani za deset životů jedince a zase tak, jako vždy platí ten umí to a ten zase tohle.Přečtěte si příště pozorně odpovědi, to není v žádném případě jen můj názor.Po takových jak jste vy ,jsem viděl šroub M 10 na automatické pračce Philco pospojené CY4.V žádném případě vám nebráním pospojit cokoliv,za vaši elektroinstala ci bohudík neručím.Doporu čení speciálně pro vás,neopomeňte do doplňujícího pospojení vřadit veškerá plastová potrubí,jestli nevíte jak,tak návod vám milerád zašlu.

Pavel Horský:
To Pavézka: chlape, docela by mě zajímalo, jak můžete vědět, jakou odvádím práci. Připadá mi, že to asi berete podle sebe.S tím šroubem budete mít určitě osobní zkušenost.Jste to tak namontoval, někdo vám kvůli tomu vymet žrádlo a teď se kasáte:-)
Já přijímám odpovědi, ale tzv."plnotučné" a takovou jsem od vás nedostal.
Nebo si myslíte, že přijdu k zákazníkovi a řeknu mu "milí pane Novák, p.Pavézka mi řekl, že to mám dělat takhle a ne jinak.A máte to nějak podložené pane Horský? Nemám. Já mu věřím a vám nezbude nic jiného".
Vždyť vy se nenavážíte jen do mě, ale i do ostatních a to si myslím, není fér (26.02.2006 11:43).

Petr Moravec:
Pánové prosím, nenapadejte se.
To: Horský přečtěte si opravdu pozorně příspěvek.
                   Autor:                   Karel Kovařík                                      ,  čas:                   18.02.2006 17:27.

Tak, jak to doporučuje p. Beláň.
Též se s tímto výkladem ztotožňuji.

Pavel Horský:
p.Moravec, souhlasím s vámi, příspěvek p.Kovaříka jsem četl a s jeho výkladem jsem naprosto spokojený.
Jen mě prostě rozčílí člověk, který se ozve 8.dnů po příspěvku p.Kovaříka, něco blemcne a ještě z něj vypadne, že jsou mnozí pisatelé pomalu na palici ,  že by nejraději pospojili vše co jim padne do ruky.
Tímto končím tuto diskusi, vím vše co jsem chtěl vědět.  (poklona)

Stanislav Pavézka :
To Horský:
Doposud jste zřejmě nepochopil,co to znamená odzávaznění norem.Všechno se v normách nikdy nedočtete a musíte na něco také příjít sám .
Na mě,se v žádném případě nevymlouvejte,jen a váš RT odpovídáte za to, co stvoříte.Na tomto portále můžete sbírat jen a pouze informace,požehnání něčeho,se zde nedočkáte. Všechno vaše pracovní konání je a bude vždy  závislé jen na vašem vlastním úsudku. Bohužel.
Co se týká navážení,tak si přečtěte,co jste uvedl na moji odpověď.V tomto případě se držím hesla:"Na hrubý pytel,hrubá záplata".A pokud jsem snad zde někoho jiného urazil,tak se velice omlouvám.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana