Jaký mám použít jiný typ jističe pokud chceme snížit příkon objektu?
Petr Doležal:
OK, večer, pokud nebude někdo rychlejší
Petr Doležal:
Omlouvám se, nedohledal jsem.
Našel jsem jen J21U : 15 kA a J2UX : 20 kA při korektnm zapojení (tok proudu zhora dolů)
Snad už jen oslovit archiv OEZ.
Miloslav Dunda:
Výměna starého typu za nový není problém i bez rekonstrukce rozvaděče. Obraťte se na OEZ Letohrad oddělení retrofitů. Vyrábějí k moderním jističům přípravky, které vám umožní zabudovat moderní jistič např. modeion do původních uchycovacích otvorů jističe Vámi citovaného a nemusíte ani upravovat přívodní nebo vývodní vodiče. Je to super. určitě se obejdete, protože Vámi citovaný jistič je výrobkem OEZ Letohrad. Retrofity se vyrábějí snad pro všechny výkonové jističe. telefon doma nemám, ale v případě zájmu mohu zaslat zítra a nebo si jej musíte sehnat v telefonním seznamu. S pozdravem Míla Dunda.
Libor Cr.:
http://www.oez.cz/index.asp?thema=2555&category=
Michael Holaň:
Já bych si místo zjišťování zkratové odolnosti starého jističe zanesl rozvod do Sichru a z něho hned zjistím, jaké zkratové poměry mohu očekávat. A podle toho bych pak vybíral jistič. Ono dřív byl dost omezený výběr a nainstalovalo se často to, co se dalo sehnat. Dále bych se obrátil na OEZ Letohrad, určitě vám poradí, jinak o retrofitech platí výše uvedené příspěvky.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana