Používáte ČSN online?
Pavel Horský:
To Alin: má zapacenou "plnou palbu", takže mě to s tím PrintScrennem vlastně ani netrápí, ale jen tak mě napadlo to vyzkoušet, proto jsem se s vámi podělil o svoje zkušenosti. Nemám zapotřebí stažené normy nesmyslně množit. Proč taky, že? Myslím si, že 3500,-Kč na rok není až tak vysoká částka na to, aby si ji nemohl kdokoli z nás postrádat ve prospěch užitečné a pro nás tak potřebné věci. No a ten kdo chce mermomocí škudlit má holt smůlu.
Jan Alin:
Citace: Pavel Horský 24.01.2009, 15:02
To Alin: má zapacenou "plnou palbu", takže mě to s tím PrintScrennem vlastně ani netrápí, ale jen tak mě napadlo to vyzkoušet, proto jsem se s vámi podělil o svoje zkušenosti. Nemám zapotřebí stažené normy nesmyslně množit. Proč taky, že? Myslím si, že 3500,-Kč na rok není až tak vysoká částka na to, aby si ji nemohl kdokoli z nás postrádat ve prospěch užitečné a pro nás tak potřebné věci. No a ten kdo chce mermomocí škudlit má holt smůlu.
No právě, přesně takhle si to myslím já. Kdo si to koupil tak nemá zapotřebí to zbytečně množit ale tahle omezení značně snižují použitelnost.
Podle mě by na pozadí toho PDF mohlo být jako vodotisk kdo je majitel licence (nebo jak to nazvat) a tím by zabezpečení skončilo. Pokud to poskytnu dál je to můj problém, babrat se s odstraněním je pracnější než si zaplatit vlastní prohlížení a použitelnost zůstane. Každé zabezpečení je překonatelné a záleží jen na tom aby vynaložené prostředky na zabezpečení nepřesáhly únosnou mez.
Milan Karvánek:
Citace: František Šohajda 24.01.2009, 14:24
TO: ALIN
Také mě to napadlo.....
Nejsem odborník přes sítě PC ale musí tam být nějaký "špion" který to při připojení oznámí na portál?? >:(
Možná kolegové ,co mají sítě v "malíčku??..něco poví... (norm)
Ano je tam! Komunikuje na pozadí se servrem anikdo o tom neví, proto musíte mít povolenou tu komunikaci v proxy servru vašeho PC.... Je toho spousta, koho to zajímá, může začít tím, že si zjistí informace o tom PlugInu, co dělá, jak pracuje....
Aleš Dudek:
Prt Scr nefunguje to je jistý, ale jinej program pro focení obrazovky to neomezuje - mám vyzkoušeno ScreenHunter 5.0 FREE
Miroslav Minařík:
Citace: Milan Karvánek 24.01.2009, 18:30
Ano je tam! Komunikuje na pozadí se servrem anikdo o tom neví, proto musíte mít povolenou tu komunikaci v proxy servru vašeho PC.... Je toho spousta, koho to zajímá, může začít tím, že si zjistí informace o tom PlugInu, co dělá, jak pracuje....
Myslíš, že ten plugin může odesílat důvěrná data?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana