Používáte ČSN online?

<< < (16/27) > >>

Pavel Horský:
Další poznatek: 
Zkoušel jsem otevřít online normu a pak ji "vyfotit" pomocí PrintScreenu.
Výsledek: PrintScreen je zablokován do doby zavření online normy a to tak důkladně, že nejde fotit ani nic jiného.
Nic naplat, mají to chlapci opravdu dobře ošéfované  (jednicka)

František Šohajda:
Ještě další poznatek!
V první řadě musím pochválit ČNI......Zkouš el jsem stáhnuté normy asi za 10 dní bez připojení tiskout....Nor ma se vytiskne OK.......ten den jsem se už nepřipojoval vůbec....druhý den se připojím a ejhle ,seznam vytištěným norem z minulého dne je v seznamu mého účtu na ČNI.... (dance)

Jan Alin:
Citace: František Šohajda  24.01.2009, 12:03

Ještě další poznatek!
V první řadě musím pochválit ČNI......Zkouš el jsem stáhnuté normy asi za 10 dní bez připojení tiskout....Nor ma se vytiskne OK.......ten den jsem se už nepřipojoval vůbec....druhý den se připojím a ejhle ,seznam vytištěným norem z minulého dne je v seznamu mého účtu na ČNI.... (dance)

No pokud je v seznamu vašeho účtu jen seznam vytištěným norem tak budiž, ale já z toho nemám nějak dobrý pocit, když je tam seznam tak tam může být i cokoliv jiného.  :(

Jan Alin:
Citace: Pavel Horský  24.01.2009, 10:02

Další poznatek: 
Zkoušel jsem otevřít online normu a pak ji "vyfotit" pomocí PrintScreenu.
Výsledek: PrintScreen je zablokován do doby zavření online normy a to tak důkladně,  že nejde fotit ani nic jiného.
Nic naplat, mají to chlapci opravdu dobře ošéfované  (jednicka)

No funguje jim to ale nějak nechápu proč bych měl používat PrintScreen když si za 3000,- můžu všechno vytisknout a pak z toho udělat obrázkové PDF přes kopírku daleko jednodušeji a kvalitněji. Podle mě se to s tím zabezpečením přehání podobně jako s kopírováním hudby. Zabezpečení stojí víc a znemožňuje i normální použití a tím pádem to lidi nutí to ukrást i když vlastně už nemusí. Kromě toho já už v ceně papírů a tiskárny za tisk autorských věcí už platím :).

František Šohajda:
TO: ALIN
Také mě to napadlo.....
Nejsem odborník přes sítě PC ale musí tam být nějaký "špion" který to při připojení oznámí na portál?? >:(
Možná kolegové ,co mají sítě v "malíčku??..něco poví... (norm)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana