Používáte ČSN online?
Jan Alin:
Citace: Miroslav Minařík 14.01.2009, 10:25
Samozřejmě, že nikdo není neomylný, dokonce mám pocit, že nikdo nemá tolik omylů co já sám (cryi)
Ten pocit znám, ale horší by bylo kdyby člověk měl pocit že je naprosto neomylný. To by bylo daleko nebezpečnější. Takže je to vlastně naprosto v pořádku. ;).
František Šohajda:
Normy by měli mít něco jako kód nebo li zakódované heslo s přístupem třeba na flešce /cena je už dnes minimální!!/ aby si mohl uživatel /ten kdo zaplatil/ se podívat na normy třeba od zákazníka...dn es je připojený k netu každý a když člověk něco neví , tak si sednout k PC dát heslo na flešce a podívat se !
To to vidím jako velký nedostatek !! >:(
Miroslav Minařík:
Citace: František Šohajda 14.01.2009, 18:05
Normy by měli mít něco jako kód nebo li zakódované heslo s přístupem třeba na flešce /cena je už dnes minimální!!/ aby si mohl uživatel /ten kdo zaplatil/ se podívat na normy třeba od zákazníka...dn es je připojený k netu každý a když člověk něco neví , tak si sednout k PC dát heslo na flešce a podívat se !
To to vidím jako velký nedostatek !! >:(
Ještě jsem to nezkoušel, ale pokud stáhnu normu a pošlu ji třeba Pavlovi Horskému, pak ji neotevře, pokud má službu zaplacenou a je on-line?
Petr Mužík:
Neotevře .... používám sám dva počítače a pdf soubor otevřu jen na počítači ze kterého jsem se přihlásil poprvé.....(i když si ho přepošlu, nebo přenesu flash diskem) - při otvření na druhém PC se ukáže, že jsem přesáhl limit povolených počítačů.....
Miroslav Minařík:
Citace: Petr Mužík 16.01.2009, 12:34
Neotevře .... používám sám dva počítače a pdf soubor otevřu jen na počítači ze kterého jsem se přihlásil poprvé.....(i když si ho přepošlu, nebo přenesu flash diskem) - při otvření na druhém PC se ukáže, že jsem přesáhl limit povolených počítačů.....
Myslel jsem to jinak.
Já mám jeden přístup. Stáhnu pdf. Odešlu jej Pavlovi Horskému.
On má také jeden přístup. A neotevře ho, i když má zaplaceno stejně jako já.
Acrobat na serveru ČNI vygeneruje pdf s mým jménem, tím mě chrání před zneužitím v případě, že by mé pdf otevřel jiný uživatel s placeným přístupem a neomezeným tiskem.
Dovedu si živě představit,
jak by se pak tiskly normy s mým jménem pro celou republiku (norm)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana