Používáte ČSN online?

<< < (14/27) > >>

Jan Alin:
Citace: Miroslav Minařík  13.01.2009, 20:41

Víte, kdybyste si o tom něco přečetl. Toto my všichni víme. A je docela jasné proč jsou všechna ta omezení.

No ale ono to tak funguje i v rámci jednoho počítače. Kolegovi se stalo že se poprvé přihlásil když byl přihlášen kvůli instalaci jako správce počítače a teď když je přihlášen na svém pracovním účtu na tomtéž počítači tak ho to posílá též na předchozí počítač a správce serveru dělá též mrtvého brouka. A věstník v pdf místo databáze je taky krok k nepoužitelnost i.

Nemáte někdo informace jak by přístup šel rozchodit na Linuxu? Mě by se to docela hodilo protože server mám nad pracovním stolem a nevypínám ho takže když něco potřebuji tak bych to měl před nosem.

Mirek Karel:
Zkusím reset až pomine fronta nových uživatelů.
Jsem ze staré školy a věřte, že nemám v úmyslu nějak něco obcházet.
VždYŤ tento přístup k normám po tolika letech je opravdu revoluční.

Vaše poznámka: To my přeci všichni víme, promiňte ale trochu se mi nelíbí.
Také vás nenapadlo, že ve Firefoxu se musí povolit zmíněný přístup k serveru.
Nic ve zlém, nikdo není neomylný a tento skvělý server, teď myslím elektriku to dává pod Vaším vedením, všem najevo.

Štefan Beláň:
Má odpověď na úvodní otázku - nepoužívám a si nikdy nebudu používat. Je to další chyták na uživatele. (norm) (dabel)

Miroslav Minařík:
Citace: Štefan Beláň  13.01.2009, 20:51

Toto jsou základní a velice zajímavé informace. :D
http://domino.cni.cz/NP/NotesPortalCNI.nsf/key/produkty_a_sluzby~sluzba_csn_online:_standardni_po dminky_a_prist up_pro_uzivate le?Open

Štefane to čteš podmínky pro někoho jiného než pro jednoho uživatele  (norm)

Miroslav Minařík:
Citace: Mirek Karel  13.01.2009, 20:55

(poklona)  za odpoveď,
zkusím reset až pomine fronta nových uživatelů.
Jsem ze staré školy a věřte, že nemám v úmyslu nějak něco obcházet.
VždYŤ tento přístup k normám po tolika letech je opravdu revoluční.

Vaše poznámka: To my přeci všichni víme, promiňte ale trochu se mi nelíbí.
Také vás nenapadlo, že ve Firefoxu se musí povolit zmíněný přístup k serveru.
Nic ve zlém, nikdo není neomylný a tento skvělý server, teď myslím elektriku to dává pod Vaším vedením, všem najevo.

Omlouvám se za špatné vyjádření. Ale právě kvůli této informaci jsem si na ČNI došel osobně. A pro upozornění všem jsme to uveřejnili hned zkraje roku. Samozřejmě, že nikdo není neomylný, dokonce mám pocit, že nikdo nemá tolik omylů co já sám  (cryi)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana