Používáte ČSN online?
Miroslav Minařík:
Citace: Štefan Beláň 08.01.2009, 14:40
Zaplatit napřed a nevědět za co, je v dnešní době trochu nestandardní - nebo ano? :o
Pokud budeme filozofovat, pak dělat to, co je standardní znamená dělat to, co už ostatní dělají běžně. Pokud někdo chce mít konkurenční výhodu, musí riskovat a dělat, pořizovat věci jako první. Za cenu, že to bude nefunkční a se spoustou starostí.
Pokud bychom se mohli obrátit a jít si koupit tento produkt jinam, pak by to byla fatální chyba dodavatele. Stav je ten, kdy můžeme být rádi, že se kry hnuly ...
Lubomír Jindra:
Přemýšlím kde může být chyba a nic mě nenapadá :-\
Mám Reader i ten Fileopen přímo od nich ze sekce download a opravdu nic jsem nenastavoval. Teď jsem ještě zkusil zavřít Firefox, odpojit internet a otevřít nějakou normu uloženou na HD a funguje to. Když to hlásí že "prohlížení vypršelo" napadá mě jen taková blbost, máte správně nastavený datum v PC?
Miroslav Minařík:
Datum, firewall i cookies OK.
Co dalšího připadá v úvahu?
Lubomír Jindra:
Ještě když se klikne v menu nahoře na pole "účet" vyběhne nabídka "Moje menu" kde horní položka je "Otestovat pdf plug-in" když kliknu vyjede okno viz obrázek.
P.S. Mají to chránění proti grabování oken "Alt + Print Screen" které nefunguje, ale specializovaný prográmek už to zvládá ;)
Josef Drda:
Tak jsem se taky dočkal registrace 1.1.2009 zaplaceno 1.1.2009
Služba je aktivní .. 8.1.2010 17:16:56 (wall)
Ale vše mi funguje jak FF tak v IE (jupi)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana