Používáte ČSN online?
František Šohajda:
Jen pro zajímavost.... dnes jsem se registroval a č. 650
přibývá to celkem rychle..... ;)
Miroslav Minařík:
Citace: Lubomír Jindra 08.01.2009, 17:21
... horní položka je "Otestovat pdf plug-in" když kliknu vyjede okno viz obrázek.
...
Ono otestování je nevím k čemu protože:
1.) pokud mám plug-in v pořádku normy čtu.
2.) pokud plug-in v pořádku není napíše to, že mi vypršelo přihlášení.
A tak jsem sice přihlášen, mám povolené cookies, firewall ok, Acrobat 9, soubory a umístění adresáře Fileopen OK, ale přes to, mi to píše, že mi vypršelo přihlášení ...
Pokud by mi ono OTESTOVAT ověřilo chybějící komponentu a prozradilo víc než, že mi vypršelo přihlášení (leč jsem stále přihlášen (wall)), byla by to praktická pomůcka.
kominekr@seznam.cz:
Máte povolené cookies??
Ivan Polínek:
mám stejný problém, normu stáhnu,ale neotevřu
ALCR:
Citace: ALCR 08.01.2009, 10:35
Používám standardně Firefox www.mozilla-europe.org/cs/firefox/, přístup na ČSN on-line, přihlášení a stahování norem OK, při pokusu o otevření normy mi to opakovaně i přes různé pokusy hlásilo jak již jsem psal "Vaše přihlášení vypršelo. Je nutné se znovu přihlásit na server.", nesnáším z mnoha důvodů Internet Explorer, ale v zoufalství jsem se zkusil přihlásit přes IE a světe div se, po přihlášení mi soubory stažené přes Firefox šli otevřít i tisknout, tak mě napadlo co se stane když se odhlásím a opět přihlásím přes Firefox a světe div se je to OK a již jde soubory otvírat i tisknout i při přihlášení přes Firefox, zkusil jsem stáhnout novou normu a opět otevření i tisk OK, odhlásil jsem se a paradoxně mi funguje i tisk i když by neměl :o (zřejmě jsem to aktivoval přes IE a teď to nějaký čas bude aktivní i bez přihlášení, ale připojení na internet musí být pro tisk aktivní).
Co se týče tisku silně mě štve a nechápu proč je zakázána volba výběru sudých a lichých stran která je nutná pro oboustranný tisk pro ty co nemají tiskárnu s duplexem >:(.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana