Používáte ČSN online?

<< < (9/27) > >>

Štefan Beláň:
Citace: Miroslav Minařík  08.01.2009, 14:26

Jistě.
Domnívat se, že nová aplikace takového rozsahu bude fungovat na první pokus je nesmysl.
A jak jsem uvedl, my betatesteři budeme mít neskonalý vděk vývojářů!  (poklona)

Uvítal bych od prodejce stejný přístup, jako je dnes běžný standard pro ostatní prodejce, a tím je, že mne nechají bezplatně vyzkoušet zkušební verzi a pak se mohu rozhodnou.

Zaplatit napřed a nevědět za co, je v dnešní době trochu nestandardní - nebo ano?  :o

Zdeněk Roman:
Firefox - nejde
Explorer - OK

Pavel Horský:
Toto není řešení. Nebudu přece upouštět od, alespoň pro mne, lepšího a přehlednějšího Firefoxu jen kvůli tomu, že někdo neumí nastavit ovládání i pro tento prohlížeč.

Lubomír Jindra:
Včera napoprvé mi to nešlo, akorát to pro změnu nehlásilo vůbec nic  ;) Odinstaloval jsem starý Acrobat 8 a stáhl přímo ze stránek http://csnonline.unmz.cz/download.aspx novější 9, nainstaloval a vše funguje i nyní bez chybičky.
Po kliknutí na příslušnou ČSN se otevře okno (viz níže) a odtud to jde buď přímo otevřít nebo uložit na hadr.

Windows XP
Mozilla Firefox (funguje bez problému)
Firewall Kerio
Žádné nastavování.

(dance)  (dance) (dance)

Koukal jsem po nějakém softu jak uložit PDF nekódované  >:D zatím marně.

Miroslav Minařík:
Používám také FF. Tím se přihlásím, najdu normu, stáhnu na disk. Ovšem pak po pokusu o čtení to hlásí, že mi vypršelo přihlášení i když jsem přihlášen.
Tedy prohlížeč v tom nehraje roli ale onen Fileopen. Ten má za úkol kontrolovat součet hw, který se pokouší o čtení nebo tisk.
Vyzkoušel jsemněkolik verzí Acrobatu včetně Fileopen. Vše odinstalováno nainstalováno. Prověřeny adresáře a soubory.
Stále stejné.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana