Používáte ČSN online?
Kamil Novák:
Citace: Miroslav Minařík 06.01.2009, 19:14
Třeba budeme zvýhodněni bonusem za naši důvěru a opožděnou dodávku. Buďme optimističtí (poklona)
;D
Jestliže došlo v případě ČNI pouze k "překabátění" (to nevím, jen se domnívám), tak by nějaký bonus nemohl očekávat ani největší optimistěnko, jakým je známý bavič Petr Novotný.
A u něho již optimismus hraničí s nějakou diagnózou. ;)
Lubomír Jindra:
Peníze z konta fuč a "Zaplaceno: Ne" až svět zjistí jak tady v Česku pohlcuje peníze nicota, může to zhoršit světovou finanční krizi ;D Už jsem paranoidně kontroloval, zda jsem zadal správně příkaz k platbě...
Miroslav Minařík:
Právě mi spustili službu ČSN online!
Platnost tedy do 7.1.2010 20:55:07 (norm)
A teď! Teď jsem zvědavý co se bude dít, když už ty normy jsou přístupné! (dance)
Lubomír Jindra:
Ju mě taky mě taky :D ve 21:04. akorád je třeba doinstalovat plug-in Fileopen pro dekódování a už to frčííííííí :D
Mirek Karel:
Dlouho jsem na Vašem serveru nebyl,ale pro přístup online jsem se hned zaregistroval. Platil jsem převodem,tak čekám.Já osobně to považuji za velký úspěch .
Jak dlouho už se o tom píše a diskutuje.Za 3500 mít celý rok přístup a ještě možnost tisku,co bychom chtěli.Ta částka by nestačila ani na koupi nových norem na hromosvod.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana