Používáte ČSN online?

<< < (7/27) > >>

ALCR:
     Zaregistroval jsem se v pátek 2.1.2009 (varianta s neomezeným tiskem za 3500,-) zaplatil jsem převodem v pondělí 5.1. kolem poledne, aktivovali mi to ve středu 7.1. cca v 22h

Dle instrukcí jsem nainstaloval pluing FileOpenInstal ler.exe do Acrobat Reader
http://plugin.fileopen.com/all.html#winhead

Ale mám problém, stažené normy mi nejdou otevřít opakovaně mi to hlásí při otvírání staženého pdf "Vaše přihlášení vypršelo. Je nutné se znovu přihlásit na server."
     Přitom přihlášen jsem a zkoušel jsem se i odhlásit a znovu přihlásit nic nepomohlo, pořád mi to hlásí, že mi vypršelo přihlášení.
     Psal jsem e-mail na ČSN on-line, ale zřejmě budou pěkně vytížení, takže na odpověď mohu čekat pěkně dlouho, nevíte někdo co s tím? Dík.

Pavel Horský:
Píše se" tak jsem velice rád, že v tom nejsem sám",  ale mám pocit, že sem se tato hláška moc nehodí  ;) :D. Děje se mi to samé. Již jsem psal dotaz přímo na podporu HELPDESK serveru UNMZ. Zařadili mne na pozici č.27 a tak jsem zvědavý, kdy se mi ozvou.
Myslel jsem si, že na to přijdu sám, ale opět se potvrdilo, že nejsem žádný Bill.
Vyzkoušel jsem snad všechno co šlo. Přeinstaloval jsem snad 1000x všechny verze Acrobatu, kontroloval uložení File Open Plug-in, zkoušel se přihlašovat i pod prohlížečem IE a vše prd platný. Jsem v koncích a to jsem se na to tak těšil. Potřebuji ČSN k návrhu osvětlení sportovišť a asi si budu muset zatím nechat zajít chuť.
Mrzí mě, že 3,5L líte ve vzduchu a já si za ty prachy nemohu ani užívat.

Aleš Dobrovolný:
Citace: ALCR  08.01.2009, 10:35

"Vaše přihlášení vypršelo. Je nutné se znovu přihlásit na server."

Nevím, nemám zatím aplikaci ani přístup zakoupený,  takže trochu věštím, ale co takhle se podívat na nastavení firewallu PC a adresu serveru zařadit mezi důvěryhodné a popřípadě ještě nastavení proxy, pokud používáte.

Pavel Horský:
Proxy nepoužívám a mezi důveryhodnými adresa již je.

Miroslav Minařík:
Řeším stejný problém.
Proxy nemám. Fileopen se nainstaluje kam se mu zrovna chce. Nyní jej sice už mám v adresáři instalace Acrobat, leč hláška stejná.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana