Používáte ČSN online?
Petr Mužík:
...dle mé zkušenosti (platba kartou) jde opravdu o strojní spracování - jak už jsem psal, po zaplacení mi cca do 10s přišel e-mail s heslem pro přihlášení .... a to bylo 1.1 cca 20:00 ... takže věřím, že v ČNI opravdu nikdo neseděl ;) z toho usuzuji, že problém bude opravdu mezi bankami....sna d se 5.1 dočkáte..... ;)
Miloslav Dunda:
A neví někdo jak je to s tím tiskem do 50 nebo více stran?To je myšleno, že tato možnost je při každém vstupu nebo jenom ten daný počet stran za rok?
Petr Mužík:
je to počet stran za jeden "registrační" rok
Miroslav Minařík:
Citace: Petr Mužík 03.01.2009, 17:50
...(platba kartou) cca do 10s přišel e-mail s heslem pro přihlášení ....
Tedy pro ty, kteří váhají nad způsobem platby je toto jasná odpověď.Dnes jsem volal na ČNI a ověřoval si stav této novinky. Bylo mi potvrzeno, že se vytvořila opravdu velká fronta, která čeká na přístupová data.
A tak se potvrzuje domněnka, že jako u každé nové služby, i v tomto případě vznikají technická překvapení, která nelze vyřešit mávnutím kouzelné tyčinky Harryho Pottera, ale zvýšením pracovních "člověkohodin".
Platba kartou a bez smlouvy je nejrychlejší, protože ověřování zajišťuje vydavatel platební karty.
U převodů banka to banka se čeká na potvrzení o přijaté transakci a následně spárování s objednávkou v systému. (Což je i můj případ.) Kde se nacházím se svou platbou z 1.1. prozatím nevím.
V případě smluvních vztahů existuje mnoho chybně vyplněných dokumentů. Pak se bude čekat na rychlost způsobu platby.
A oč je největší zájem?V podstatě stejný stav jako je v našem hlasování. Tedy o variantu čtení+neomezený tisk.
A tak situace stejná jako u každé novinky. Ať jde již o mobilní telefon, či operační systém. Když uživatel nebude chtít být první a počká si, až se vychytají chyby ... A co my? Betatesteři?
Třeba budeme zvýhodněni bonusem za naši důvěru a opožděnou dodávku. Buďme optimističtí (poklona)
Petr Moravec:
2.1.2009 kousek po poledni platba kartou (Fa č. 101 = VS). Funkční okakmžitě (dance).
asi zázrak.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana