Používáte ČSN online?

<< < (22/27) > >>

Bartoška M.:
Někdo tu vyslovil teorii o testování systému prvními uživateli. Asi to nebude tak horké, protože nám do firmy spustili přístup 6.2. (20:31!!!),  ale problémy s Firefox jsou stále stejné (i obcházení přes MS IE).
Nemá někdo zkušenost, jak rychle reaguje jejich HelpDesk? Odpověděli již někomu?

Na závěr další perlička:
Při tisku to na každou stránku normy přidává hlavičku s identifikací majitele přístupu a varováním proti pirátskému kopírování. Potud OK. Problém je, že u individuálního přístupu tam není uvedeno jméno firmy, ale jméno člověka, který jménem firmy přístup objednával. Takže pokud jméno není stejné .............. ..    

František Šohajda:
Mám přístup asi od 8.1. a po prvním přihlášení vše do této doby bez problémů...Fir efox a WIN 2000 žádný problém ještě nenastal.....
Celkem dost postahováno, vytištěno nejsou problémy...

ALCR:
Citace: Bartoška M.  09.02.2009, 13:26

Nemá někdo zkušenost, jak rychle reaguje jejich HelpDesk? Odpověděli již někomu?

První týden provozu ČSN online jsem posílal dva dotazy bez odezvy a cca po dvaceti dnech přišla automatická zpráva, že byly smazány bez přečtení. Těžko říct jestli to bylo jen kuli zahlcení emaily s dotazy z počátku spuštění systému či se takto budou chovat stále.

diskuze ČSN online, co se vám nelíbí, co byste změnili?
http://diskuse.elektrika.cz/index.php/topic,10946.0.html

eservice:
Obdžel jsem z ČDNonline k uvádění jmen na hlavičce tisknutých norem:
cituji "už jsme požádali dodavetele o změnu. Bude uváděno jméno firmy a jméno osoby."

H:

Citace: Miroslav Minařík  27.01.2009, 18:07

Jinak fungují dvě pc.

Ano, to je ve firmě s nějakými 150ti zaměstnanci opravdu úleva ...
Jestli mohu ještě k tomuto - než se přešlo na elektronický přístup k normám, tak se daly koupit normy i v PDF, což jsem ve firmě protlačoval už tehdá. Koupila se norma a kdokoli ze stavbyvedoucíc h, montérů, techniků ji měl k dispozici, mohl do ní v případě potřeby na serveru nahlédnout. A dnes? Koupí se norma, která se může prohlížet na dvou PC. Takže to celé vede akorát k tomu, že potřebuje-li někdo normu v terénu či na jiné divizi, tak se norma tiskne a mr... se papír/peníze z oken. Nehledě na ekologii. Vskutku pokrok hodný 21. století ....
Navíc proč není v titulku normy název firmy, ale jméno člověka jak už tu kdosi podotknul, to je taktéž nápad hodný ocenění.
Na ničem jiném než Internet Explorer to nefunguje. Atd.

Nový elektronický přístup je z velké části paskvil.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana