Používáte ČSN online?

<< < (23/27) > >>

Fuk Tomáš:
Citace: Jan Hlavatý  17.02.2009, 10:43

než se přešlo na elektronický přístup k normám, tak se daly koupit normy i v PDF, což jsem ve firmě protlačoval už tehdá. Koupila se norma a kdokoli ze stavbyvedoucíc h, montérů, techniků ji měl k dispozici, mohl do ní v případě potřeby na serveru nahlédnout. A dnes? Koupí se norma, která se může prohlížet na dvou PC. Takže to celé vede akorát k tomu, že potřebuje-li někdo normu v terénu či na jiné divizi, tak se norma tiskne a mr... se papír/peníze z oken. Nehledě na ekologii. Vskutku pokrok hodný 21. století ....

Pokud se nepletu, lze pro firmu se 150 lidmi koupit odpovídající produkt. Varianta 1člověk/2PC je určena pro jinou klientelu.

ALCR:

....
Ano, to je ve firmě s nějakými 150ti zaměstnanci opravdu úleva ...
Jestli mohu ještě k tomuto - než se přešlo na elektronický přístup k normám, tak se daly koupit normy i v PDF, což jsem ve firmě protlačoval už tehdá. Koupila se norma a kdokoli ze stavbyvedoucíc h, montérů, techniků ji měl k dispozici, mohl do ní v případě potřeby na serveru nahlédnout. A dnes? Koupí se norma, která se může prohlížet na dvou PC. Takže to celé vede akorát k tomu, že potřebuje-li někdo normu v terénu či na jiné divizi, tak se norma tiskne a mr... se papír/peníze z oken. Nehledě na ekologii. Vskutku pokrok hodný 21. století ....
Navíc proč není v titulku normy název firmy, ale jméno člověka jak už tu kdosi podotknul, to je taktéž nápad hodný ocenění.
....

To jméno konkrétní osoby je tam naschvál, jelikož není tento přístup vázán na firmu ale na konkrétní osobu, jen ona může takto označenou normu využívat, pro firmy s více uživateli to funguje za patřičně vyšší obnos jinak.
viz podmínky používání systému ČSN online
http://csnonlinefirmy.unmz.cz/podminky/Licencni_podminky_CSNonline.pdf

Milan Karvánek:
Daří se vám zobrazovat také TNI?? Já je nějak nemůžu najít.

Miroslav Minařík:
Citace: Milan Karvánek  19.02.2009, 21:01

Daří se vám zobrazovat také TNI?? Já je nějak nemůžu najít.

Nevyhazuje to chybu? Naposledy to zapisovalo chybu pod číslem xy tisíc.

Miroslav Minařík:

Na ničem jiném než Internet Explorer to nefunguje. Atd.

Používám z 99% FF. V případě ČSN online nefunguje přihlášení jinak než přes IE, ale pak již až do dalšího kontrolního přihlášeni se dá FF používat. No je to bug.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana