Používáte ČSN online?

<< < (21/27) > >>

Jan Alin:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  25.01.2009, 18:15

To jsem přehlédl. Jak ten soft sakra pozná, že se jedná o virtuální a ne opravdovou tiskárnu? To by pro něj mělo být stejné. Nejspíš tahá něco z netu podle čeho filtruje.
Není to omezení trošku paranoidní? DRM je proti tomu čajíček.

Ne že bych to měl možnost vyzkoušet (vlastní připojení si zřídím až bude PDF plnohodnotné s možností vyhledávání, poznámek atd.) ale prakticky se to provádí pomocí testování portu na který se tiskne. Je to stejně blbost protože dnešní multifunkční zařízení umí poslat to co na nich je buď na papír nebo do pdf nebo obojí, takže takové blokování se stejně mine účinkem.
Jak říkám, do každého pdf bych jako vodotisk nechal dát platného uživatele a nechal bych to být. Dostat to z toho je nákladnější než si to na rok předplatit a mám plnohodnotné pdf a spoustu platících spokojených zákazníků.

Aleš Dobrovolný:
Než si to pořídím, nezkoušeli jste to někdo na Vista Home Premium 64B?

Jirka Š. Svejkovský:
Seznam jejich referencí je zajímavý:
http://www.fileopen.com/customers.html
"Czech Standard Institute"

H:
Tak už taky v rámci naší firmy online přístup.
Ale na způsobu distribuce mi vadí dvě věci:

- nemožnost prohlížení norem na jiném než registrovaném PC (možná se jedná jen o nevhodně zvolenou licenci/přístup, nevím, ale každopádně dosti nepříjemné omezení - budu si chtít doma večer nějakou normu naštudovat a mám smůlu, budu s ní muset tvrdnout v kanclu?)

- nemožnost jakéhokoli zápisu do PDF, zejména zvýrazňování zvýrazňovačem; člověk by si rád nějaké věci zvýraznil ale smůla

:(

Miroslav Minařík:
Citace: Jan Hlavatý  27.01.2009, 16:21

Tak už taky v rámci naší firmy online přístup.
Ale na způsobu distribuce mi vadí dvě věci:

- nemožnost prohlížení norem na jiném než registrovaném PC (možná se jedná jen o nevhodně zvolenou licenci/přístup, nevím, ale každopádně dosti nepříjemné omezení - budu si chtít doma večer nějakou normu naštudovat a mám smůlu, budu s ní muset tvrdnout v kanclu?)

- nemožnost jakéhokoli zápisu do PDF, zejména zvýrazňování zvýrazňovačem; člověk by si rád nějaké věci zvýraznil ale smůla

:(

Pište to do druhé diskuse o zlepšení služby csnonline. To vše se tam už probíralo. Jinak fungují dvě pc.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana