Dajú sa vodiče kábla 3C preznačiť ako keby to bol kábel 3A v prípade ovládania osvetlenia?
Jindrich Vosmik:
Je to trosku mimo, ale pokud tahate svetla na dva okruhy, tahate to pomoci 4B a jeden fazovej preznacite na modrej, nebo 5c a po problemech s protahovanim jeden nezapojujete.
Dal u tech 5C by bylo co nejlepsi vynechat ? Dnesni 5c uz maj i kazdou jinou bavu faze.
Kdyz tahate ke spinaci na prepinani z rozvodnice 3A (tribarevnej), kterou barvu nechavate pred vypinacem ?
Petr Doležal:
" Kdyz tahate ke spinaci na prepinani z rozvodnice 3A (tribarevnej), kterou barvu nechavate pred vypinacem ? "Já hnědou
Jiří Sedlmajer:
Přiznám se, že jsem si taky "jednou, kdysi dávno" pomohl černou a hnědou izolací, staženou z drátu stejného průřezu ... Ale to se nesmí!!
Otakar Dosbaba:
To Vosmik:
"Kdyz tahate ke spinaci na prepinani z rozvodnice 3A (tribarevnej), kterou barvu nechavate pred vypinacem ?"
Tato otázka se mi líbí :-), dovolil jsem si upravit na 2A a položit ji v samostatně v rubrice "instalace".
Jiří Fuksa:
Zařízení sice nevyhovuje, ale bezprostředně neohrožuje. Řešení je vypracovat místní provozní předpis, s kterým budou prokazatelně seznámeni všichni pracovníci, kteří se zařízením mohou přijít do styku a dále zařízení označit výstražnou samolepkou "Pozor! Barevné značení vodičů neodpovídá." Do doby rekonstrukce lze takto provozovat.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana