Jak vyřešit spouštění asynchronního motoru 5kW?
Michal Zahradník:
(poklona) všem za příspěvky. Chtěl bych od vás vědět, proč nikdo neřeší problém pomocí bodu 1 a 2. Tedy hvězda-trojúhelník a předřadné odpory? Považujete to za nesmysl? Co se týče těch předřadných odporů, uvažoval jsem asi následovně: Při běžícím motoru, bez lyžařů, jsem naměřil proud 9A na fázi. Budu-li chtít snížit proudový náraz do stojícího motoru a použiju-li jako předřadný odpory tři Halogenové reflektory každý o příkonu 1kW, tak jestli dobře počítám, stojícím motorem po zapnutí bude protékat proud 1000/220=4,5A. Otázka ale zní:
1.bude stačit 50% příkon k roztočení motoru?
2.a když ano, jaká proudová charakteristik a bude při jeho otáčení?
Samozřejmně po patřičném zahřátí se reflektoy přemostí a motor pojede naplno.
Je moje úvaha správná a nebo ne?
A ještě k tomu 5kW motoru. Na jeho špatně čitelném štítku jsem našel údaj o 960/360 (těch 360 neni moc čitelných)otáček za minutu. Takže chtěl-li bych realizovat myšlenku s pomocným motorem cca 0,75kW 2800ot/min. a převodem 1:3 tak jsem +- na pracovních otáčkách. A teď jaký je váš názor na to, že zapnu proud do rozběhového motoru, a po nějaké době, aniž budu malý motor vypínat, připojím ten velký a následně budou pracovat OBA. Celkový příkon tedy bude 5,75kW a proud cca 11,5A. Budou-li se lišit otáčky obou motorů o cca 80ot/min je to velký problém a nebo se rychleji otáčející motor stane generátorem a pomalejší brzdou?
Ivan Ševc:
Přepínač Y/D lze použít pouze v případě, že štítkové hodnoty napětí motoru jsou Un 660/400V. Proto to nikdo neřeší. Neuvedl jste Un motoru.
Pokud je na svorkovnici 6 klasických kontaktů, ještě neznamená, že to jsou začátky a konce cívek, zvláště u výtahového motoru. Může se jednat o dvouotáčkový motor a potom jsou tam vyvedeny pouze začátky vinutí jedněch a druhých otáček.
Zdenek Hejčl:
Potom se přepínání otáček řeší pomocí stykačů./přepojením vývodů motoru/
Martin Novák:
Tim zhratim prevodovky se zbavite jednim prostym vyhrevnym telesem vic jak 80% mechanickych odporu. Obavam se, ze pokud pouzijete predradni "odpory" z halogenek, nebude uz mit motor dostatecny zaberovy moment na to, aby se vubec pohnul...
K tomu druhemu reseni: V prvnim prispevku jste popsal nekolik dobrovolniku tahnoucich stylem "Burlaci na Volge" lano vleku. Opravdu si myslite, ze motor 0,75 kW vam (byt po sprevodovani) da porovnatelny vykon ??
Michal Zahradník:
On to lano utáhne v podstatě jeden člověk, ale pouze nějakých cca půl metru a pak musí přehmátnout, proto se zapojuje lidí víc, aby byl pohyb bez zastavení.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana