Jaký zvolit kabel a jištění pro vedení 100m a zátěž 250kW?
Patrik Augustin:
nejvyssi proud mi to spocitalo na 463,8A takze nejakej Deon In=630A by mu asi mohl stacit.Ale to je spis opravdu na projekt a jako montazni firma by jste ho mel dostat.Tohle uz bude slusna pracicka ;)
Jan Alin:
Citace: Baďas 13.11.2008, 13:00
Z hlavní rozvodny nn mám napojit rozvaděč technologie vzdálený 100m s výkonem 250 kW (cos fi 0,8) = cca 320kVA (podklad od dodavatele elektroinstala ce) Nejsem úplně zaběhlý v Sichru. Poradíte?
Pokud máte tu instalaci realizovat tak trvejte na projektu, případná chyba bude v tomto případě dost drahá. Pokud to máte naprojektovat a nevíte jak tak tu zakázku neberte. Neberte to špatně, myslím to opravdu jako dobrou radu.
Patrik Augustin:
jj plne souhlasim s kolegou tady se da seknout velice jednoduse a na 100 metrech kabelu takoveho prurezu to bude docela slusnej prusvih.Ja jsem to teda hodil pouze do nktdoc cili jsem sel pouze zdroj kabel a zatez.Zadne rozvadece a jistici prvky.
František Šohajda:
TO:Jaroslav Svárovský
"DE-ON" to budou mít od nového roku na autech pracovníci společnosti E-ON
Tj. drahá energie od Němců !! ;D
Štefan Beláň:
Citace: Baďas 13.11.2008, 13:00
Z hlavní rozvodny nn mám napojit rozvaděč technologie vzdálený 100m s výkonem 250 kW (cos fi 0,8) = cca 320kVA (podklad od dodavatele elektroinstala ce) Nejsem úplně zaběhlý v Sichru. Poradíte?
Pokud se jedná u uložení ve vnitřním prostoru na lávkách, určitě bude vhodnější použít jednožilové kabely. :)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana