Jde o špatný překlad nebo nový název profese ?
Kamil Novák:
Citace: Josef Drda 23.09.2008, 11:36
Mechatronik .... ;)
popis povolání http://www.occupationsguide.cz/cz/povol/povolani.aspx?Par=1127.htm#SELECT%20OCCUPATION
Dobrý odkaz ! (jednicka)
Už je jasno, jde v podstatě o Ferdu Mravence se specializací na strojní zařízení a podobná hejblátka.
Na stránkách Occupationsgui de mne zaujala u hesla Elektromontér tato charakteristik a :
Citace
S čím pracuje? Nejpoužívanějš ími pracovními prostředky jsou elektrotechnic ké měřící přístroje, zkoušečky, kleště, šroubováky a jiné nářadí, šikovné ruce i nohy.
:D
František Šohajda:
TO:Novák
Je to podobné jako kombi obor elektro-instalatér polovic elektrikář a polovic instalatér na média...v televizi bylo na toto téma řečeno že toto povolání chtějí podnikatelé aby nemuseli zaměstnávat dva odborné pracovníky...s tačí jim jen jeden na obě řemesla....ale nevím si představit co by měli znát asi polovic od každého oboru.. >:(...rozvoj jde velmi rychle dopředu a dva obory sledovat...no nevím...
Jirka Š. Svejkovský:
No, šikovný elektrikář si většinou poradí i s instalatéřínou nebo strojařinou. Instalatéra nebo zámečníka bych k elektrice nepustil. 8)
sniper76:
Zajímavé.
Jako mechanik strojů v průmyslu, jsem vznesl dotaz na vybudování přípojky nn na tomto fóru. Protože tuto činnost budu dělat poprvé na vlastním pozemku, vždy ocením dobrou radu. Odpovědí mi bylo, že si mám pozvat elektrikáře.
František Bernard:
Odpověď byla správná. Informace jsou prostě drahé.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana