Kolik potřebuji zásuvkových a světelných okruhů na byt 3+1?
Jakub Křižka:
Potreboval bych poradit s elektroinstala ci bytu v rodinnem dome.
Budem delat rekonstrukci casti domu a udelame tam byt 3+1.
Je tam zatim zavedeno pokud vim jen 5 okruhu (4 zas + 1 svetlo) a mne se to zda malo.
V kuchyni budeme mit kombinovanou lednicku s mrazakem, mycku, rychlovarku, mozna nejakou malinkatou TV.
V koupelne pracku a mozna casem nejaky prutokac.
Chtel bych jen vedet kolik je treba zasuvkovych okruhu a kolik svtelnych. Rekonstrukci nebudu delat ja, ale potrebuju presvedcit spravce domu, ze je nezbytna (co se tyce elektroinstala ce)
Pavel Horský:
To co píšete je sice pěkné, ale........... .............. .
- tento byt bude mít samostatný rozvaděč?
- jestliže ano, jak to bude s měřením ( bude přímé nebo podružné )?
- pro co bude sloužit průtokáč?
- co plně elektrický sporák?
atd, atd, atd...
Je třeba se podívat na stávající stav elektroinstala ce a celou nastávající situaci vyhodnotit přímo na místě. K tomu vám doporučuji přizvat místního RT nebo projektanta elektro. Ti vám 100% řeknou co a jak a vy budete mít zaručené informace pro vašeho správce.
Zkuste si např. vybrat mezi ověřenými odborníky na tomto portálu. Jsou z celé republiky.
Michal Kolesa:
Citace: Pavel Horský 08.09.2008, 11:16
Zkuste si např. vybrat mezi ověřenými odborníky na tomto portálu. Jsou z celé republiky.
Jen pdoržná otázka:
Je na tomto portálu nejký adresář ? Jak čtu podpisy tak jsem ještě nenarazil na RT z Rakovníka
Patrik Augustin:
pane Kolesa co to zkusit tady na te strance? http://elektrika.cz/adresar
Patrik Augustin:
prave jsem jeden 3+1 dokreslil a me treba vychazi 3xsvetelny,4xzasuvkovy,1xzasuvkovy koupelna,1x3f sporak,1xzasuvkovy lednice,1xzasuvkovy mycka,1xostatni zasuvky u kuchynske linky.Ale mozna se to trosku pozmeni az pani bude presne vedet jak bude vypadat kuchyn a jak bude presne rozmistena.
Tak nevim jestli Vam to nejak pomuze :-)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana