Jak se připojují "lunaparky" k veřejné síti ?

<< < (4/6) > >>

Michal Kolesa:
Jaké mají příkony jednotlivé atrakce v lunapraku ?

Václav 3:
Příkony atrakcí jsou velmi rozdílné.
Malý řetízkový kolotoč 1,5 až 2,2 kW, složitá elektro-hydraulická atrakce až několik desítek kW, autodrom s 12 autíčky 8 až 10 kW.  Hodnoty se mohou i výrazně lišit, většina atrakcí jsou samovýroba s pomocí dovezených komponentů nebo různě individuálně dovezené starší zařízení po opravách. Informace jsou přímo získané v terénu za zhruba 20 let  při různých opravách těchto zařízení pro jednu větší rodinnou firmu, podnikající v této oblasti.

Michal Kolesa:
Šel jsem po náměstí a viděl jsem atrakci připojenou na D L O U H Ý prodlužovák (asi 10 m),  který byl nejvýše 0,75 mm2

Být revizák tak jím nařídím prodlužovák rozpojit a majiteli atrakce za obecné ohrožení skočit do HLUBOKÉHO bazénu

Inspirace: http://www.youtube.com/watch?v=o98IOMIydxY

Jirka Š. Svejkovský:
Kdybyste byl revizák, vůbec nic byste jim nenařídil. Revizák totiž nic nařídit nemůže. Můžete tak maximálně upozornit, že něco není v pořádku.
Jak víte, že ten prodlužovák není v pořádku? Jestli je odjištěn na jmenovitou hodnotu a není přetěžován, je to OK. Pro vaše tvrzení chybí další informace a je to spíš střelba od boku.

Michal Kolesa:
taky jsem tam viděl 3fázovou zástrčku do 3fázové zásuvky, ze které byla vytažena pouze jedna fáze

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana