Jak se připojují "lunaparky" k veřejné síti ?
Jiří Schwarz:
Kabel v chráničce? Je možné za chráničku považovat dvě rovnoběžné latě, mezi nimiž je položen kabel, spojené na několika místech krátkými kousku laťky?
Nejlepší byl stejně kolotoč s "vodním" regulátorem výkonu motoru...
Jaroslav Hrůza:
Citace: Jiří Schwarz 31.08.2008, 00:00
Kabel v chráničce? Je možné za chráničku považovat dvě rovnoběžné latě, mezi nimiž je položen kabel, spojené na několika místech krátkými kousku laťky?
Nejlepší byl stejně kolotoč s "vodním" regulátorem výkonu motoru...
obávám se, že dvě latě vám nikdo rozumnej nevezme, standartně se používá: http://www.kopos.cz/cs/chranicky-kabelove.php chránkčka kopoflex (na firmě netrvám, ale preferuji domácí zančky ;-) )
zajišťuji spíše koncerty, ale způsob připojení bude obdobný
- na velkých stadionech nás standartně připojuje místní elektrikář do jejich rozvodu
- jinak u větších akcí si většinou oběhám vlastní krátkodobou přípojku, protože
mnohdy na mnoha místech stojí rozvody za ...
už jsem zažil přípojku pro koncert: L1 U=236V L2 U=247V L3 U=172V
nebylo to nic velkého ale mít sebou foťák, byl by článek do hrobaře, protože klema na 32A jistič byla provedena AY 1,5
Petr Krištof:
TO:Schwarz:
Psal jsem o přívodním kabelu do elměr. rozvaděče. To , co si připojí stánkaři,prodejci suvenýrů atd. mě zajímá pouze v případě , že některé jejich "zařízení" vybaví proudový chránič. Potom někdy přijdou ke slovu štípačky,protože není větší sranda,než když máte připojen nafukovací stan a nějaký stánkař vám vyruší napájení.
To, jak si majitelé atrakcí zajistí přívod od rozvaděče, ke svému zařízení, je jejich problém.
Jiří Schwarz:
to Krištof
"Papír snese všechno", jedna věc je, co se napíše tady do diskuse a jiná věc je realita.
A jestli jste se zmínil, že jste ze Železné Rudy, tak tam je všechno možné. Tam když má firma správné vztahy s radnicí, klidně si začne kopat a vůbec ji nazajímá, že by měla mít vyjádření o podzemních sítích od všech, kdo tam ty sítě mohou mít.
Jenže ono takové vytýčení kabelu může chvíli trvat a nějakou korunu stát...
Petr Krištof:
TO Schwarz :
Tak naposledy, nepsal jsem o jiných firmách, ale o tom jak připojuje naše firma prozatímní odběrné místo.
To, jak jsem to popsal, tak za tím si stojím.
Nevěříte?-Věřte
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana