Poradíte mi s opakovanými změnami hlavního jističe?
Adam Němček:
ekologie? cože?
Marek Dlouhý:
Citace: Adam Němček 27.08.2008, 21:55
ekologie? cože?
No nee, jen nižší komín než u elektrárny noo. ;)
Radek Červený:
Ekologii nechte stranou, bursa za vás cech nezatáhne, ten raději přehobluje feťačku Káťu, za dva roky, co jsou žabičkáři ve vládě zatím ani neměli snahu přistřihnout kohoutek ČEZu či RWE, aby prostý lid měl motivaci na ušlechtilá paliva.
Sám topím dřevem a elektrokotel zapne automaticky pouze pokud tuhá paliva dohoří a kotel vychladne, čili záskokově.
A teď všichni do mně ;)
Štefan Beláň:
Citace: Marek Dlouhý 27.08.2008, 21:53
Tedy ještě jednou pro méně nadaného jedince... Při změně příkonu dolů či do dvou let nahoru neplatím žádné poplatky (administrativn í nepočítaje) a ani nepotřebuji žádnou dodatečnou revizi?
Ano pochopil jste to správně. Potřebujete pouze potvrdit žádost o změnu příkonu oprávněnou montážní firmou nebo doložit revizi odběrného místa. :)
TO: Červený (jednicka)
Marek Dlouhý:
Citace: Radek Červený 27.08.2008, 22:03
Ekologii nechte stranou, bursa za vás cech nezatáhne, ten raději přehobluje feťačku Káťu, za dva roky, co jsou žabičkáři ve vládě zatím ani neměli snahu přistřihnout kohoutek ČEZu či RWE, aby prostý lid měl motivaci na ušlechtilá paliva.
Sám topím dřevem a elektrokotel zapne automaticky pouze pokud tuhá paliva dohoří a kotel vychladne, čili záskokově.
A teď všichni do mně ;)
Těžko jít do vás. Momentálně provozuji původní elektro akumulační systém Akura, který jsem doplnil kotlem na dřevo Dakon KP PYRO a osobně si myslím, že tím přispívám nejen ekologii (myšleno ve vztahu k účinnosti procesů přeměny tepelné energie na elektrickou a naopak), ale hlavně své kondici :) O nákladech nemluvě. Ovšem to se jedná o mnohem menší nemovitost.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana