Je možné, že by dvojzásuvky skončili direktivou EU?

<< < (4/6) > >>

Milan Exler:
Taky propaguji raději tři dvojzásuvky vedle sebe na zdi, než jeden šestipes plný nabíječek, zdrojů a vidlic povalující se pod stolem a několikrát denně okopáván

Jaroslav Hasala:
Citace: Jura Krikl  22.03.2008, 22:06

Pokud investorovi ukažete vicerameček a popišete variabilnost tohoto řešení, vetšinou upustí z 2zasuvek.  :-X

Pro většinu investorů je dost zásadní cena, která se tímto samozřejmě navýší.
A ještě jedna poznámka :
Udělat takovou instalaci, aby nebyly zapotřebí žádné rozbočky, to je asi nereálné. Osobně mám u PC asi 15 různých věcí, které se strkají do zásuvky. Předpokládám, že to není jen moje úchylka :)

Miroslav Minařík:
Jardo, myslím, že kdo má doma multimediální PC velmi dobře rozumí o čem je zde řeč. Viz třeba z minula toto ...
http://elektrika.cz/data/clanky/kzpkpcp030429

Miroslav Lampart:
Citace: Štefan Beláň  22.03.2008, 09:42

Zatím jsem o jejich zrušení neslyšel, ale ani bych se nedivil. Je to naprosto atypický výrobek, který se nedá zakomponovat do žádné sestavy a hodí se jen pro jednu samostatnou pozici.

Můj osobní názor je "Vypadají hrozně! (zle) " a jejich zrušení bych uvítal.  (dance)

Do řady je lze úspěšně seřadit pomocí přístrojových krabic KP67/2  :D

Miroslav Lampart:
Citace: Jaroslav Hasala  23.03.2008, 10:26

Pro většinu investorů je dost zásadní cena, která se tímto samozřejmě navýší.
A ještě jedna poznámka :
Udělat takovou instalaci, aby nebyly zapotřebí žádné rozbočky, to je asi nereálné. Osobně mám u PC asi 15 různých věcí, které se strkají do zásuvky. Předpokládám, že to není jen moje úchylka :)

1. Dvojzásuvka je sice dražší, než jednoduchá, ale levnější než dvě jednoduché. To si každý investor lehce spočítá.

2. Je to snad úchylka každého, u mne je to ještě horší.  ;D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana