Je možné, že by dvojzásuvky skončili direktivou EU?
Zdenek Marek:
Je neco pravdy na tom, ze v ramci harmonizace s EU nebude mozna instalace dvojzasuvek?
Slysel jsem tento nazor jiz ze dvou stran.
Pokud je lze instalovat, maji dvojzasuvky nejake nevyhody (krome vyssi ceny).
Milan Karvánek:
Pokud vám to někdo říká, nechť ještě přidá informaci podle jakého konkrétního předpisu. ;D
Dvojzásuvky jsou sice český (slovenský) vynález, ale již jsem viděl i dvojzásuvku cizí, kde se zahraniční výrobce očividně inspiroval u nás.
Výhoda je jasná, 2 přípojná místa v jednom bodě.
Nevýhoda u klasického provedení (dutiny nad sebou) nedají se strčit 2 vidlice zalomené o 90` (bývá u výpočetní techniky). I tuto nevýhodu odstraňují nové typy, které mají horní dutinu pootočenou o 45°` .
Petr Skipala:
Řiďte se především rozumem,potom přiblblými direktivami EU.Mimo jiné Němci dvojzásuvky dříve neznali,ty odkoukali od nás.
Štefan Beláň:
Zatím jsem o jejich zrušení neslyšel, ale ani bych se nedivil. Je to naprosto atypický výrobek, který se nedá zakomponovat do žádné sestavy a hodí se jen pro jednu samostatnou pozici.
Můj osobní názor je "Vypadají hrozně! (zle) " a jejich zrušení bych uvítal. (dance)
Radek Červený:
Citace: Štefan Beláň 22.03.2008, 09:42
Zatím jsem o jejich zrušení neslyšel, ale ani bych se nedivil. Je to naprosto atypický výrobek, který se nedá zakomponovat do žádné sestavy a hodí se jen pro jednu samostatnou pozici.
Můj osobní názor je "Vypadají hrozně! (zle) " a jejich zrušení bych uvítal. (dance)
Pane Beláň, nejde říct VYPADAJÍ HROZNĚ, JEJICH ZRUŠENÍ BYCH UVÍTAL. To může být váš názor, můj názor, ale třeba Pepa Novák na ni nedá dopustit, protože ji nemá na očích, design mu nevadí a v jednom místě má připojené dvě šňůry. Pořád je to lepší než narvat rozdvojku do obyč zásuvky.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana