Je možné, že by dvojzásuvky skončili direktivou EU?
Petas30:
Citace: Radek Červený 22.03.2008, 09:54
kolego Beláň, nejde říct VYPADAJÍ HROZNĚ, JEJICH ZRUŠENÍ BYCH UVÍTAL. To může být váš názor, můj názor, ale třeba Pepa Novák na ni nedá dopustit, protože ji nemá na očích, design mu nevadí a v jednom místě má připojené dvě šňůry. Pořád je to lepší než narvat rozdvojku do obyč zásuvky.
Naprosto souhlasim s Radkem.
Jan Alin:
Citace: Štefan Beláň 22.03.2008, 09:42
Můj osobní názor je "Vypadají hrozně! (zle) " a jejich zrušení bych uvítal. (dance)
No váš názor vám neberu a vy mě neberte moje dvouzásuvky. Pokud to uděláme takhle tak se určitě shodneme. ;)
Miroslav Minařík:
Docela mě překvapujete. U nás doma jsou "jednozásuvky" pouze ve vícerámečcích. Pokud je samostatná, vždy jako dvojzásuvka.
Vycházím z filozofie raději mít víc zásuvek ve zdi a méně rozboček a Xpsů ... Pokud se podíváme na poměr prodaných dvojzásuvek proti jednoduchým, určitě se dvojité těší větší oblibě spotřebitelů, než tedy u Štefana Beláně (dance)
Jan Franěk:
Jestli vypadají hrozně nebo ne , to nechávám na investorovi. Když se líbí jemu nevím proč mě ne. Taky je dávám celkem rád a to z důvodů uvedených v předchozích přispěvcích.
Neberu p. Beláněmu jeho názor, jen to řešení -zrušit- se mi nelíbí.
Beru to jako drobnou provokaci >:D
(drinks) (drinks)
Jura Krikl:
Zas tak o nazoru investora to nebude. Jde spíše o to, že 2zasuvka je zaběhla, at se libi nebo ne. Investor většinou nezna možnost viceramečku a tak striktně trva na dvojzasuvkách. O clonkách, víčkach nemluvim, většina lidi ani neví, že to je možne (Zasuvku se clonkami a bezp. plastovou pojistkou jsem již viděl.)
Pokud investorovi ukažete vicerameček a popišete variabilnost tohoto řešení, vetšinou upustí z 2zasuvek. :-X
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana