Co říkáte na call centra energetik?

(1/10) > >>

Miroslav Minařík:
Jaké máte vlastní zkušenosti s centry zákaznické pomoci, které se objevily místo obchodních míst pro odběratele?
Na straně jedné slyším stížnosti na neochotu, nepochopení, na straně druhé není důvodu osobního kontaktu.

Než se vydáme do samotného call centra, rád bych znal vaše postřehy a připomínky.

František Jiráček:
V první řadě by měly být volání bezplatná. Pravda je, že ta doba kdy jsem chodil 10 minut po ulici a poslouchal, že jsem v pořadí, je snad pryč.
Za druhé záleží na osobě na druhé straně. Už se mi povedlo vyloudit i "tajný" číslo na jednu služebnu.

Miroslav Minařík:
Bezplatná čísla by mohla být, ovšem myslím, že právě to zpoplatnění zabraňuje dlouhým a zbytečným hovorům. Možná bezplatná čísla časem udělají, pokud budo umít konkurenci a budou muset "dotahovat laťku",  ovšem nyní je nic nenutí. Taková přání zákazníka se plní až v situaci, kdy nad firmou visí Dámoklův meč konkurence :-)

Já mám také kontakty naštěstí na místní techniky. Ovšem nevím, zda oficiální úkony, jako odplombování, změny hodnot jitičů .... se nemusí hlásit právě přes tato call centra, která zaznamenávají a archivují vekerou komunikaci.

František Jiráček:
Jistě že kontakty na místní techniky mám taky, ale ty si šetřím na "nouzové případy". Ale speciální čísla na služebny taky nechtěli říct a ani jsem je moc nepřemlouval,aby z toho neměli problém. Až ta dáma to řekla sama.
Jak uvádíte správně, veškeré úkony musí jít přez call centra.
A ta bezplatná čísla mají i jiné firmy a myslím si s menšími zisky než má ČEZ.

Milan Knop:
Zkušenosti mám různé. Na slavném call centru sedí většinou lidi z ulice kteří o energetice mají představy velice mlhavé a jejich informace pro běžného zákazníka jsou někdy zmateční. Nejde o neochotu ale o profesní neznalost. Jsou i výjimky, ale řídké.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana