Mohl by prosím někdo pomoci překontrolovat množství materiálů na rozvody?

<< < (3/6) > >>

František Šohajda:
Hodně záleží kudy  budete kabely tahat /přímo, oklikou a pod/...pokud bude přívod co nejméň dlouhý a přímý tak ušetříte navzdor více práce v sekacím oboru....pokud budete mět jednu "centrální " drážku pro všechny přívody tak může být délka i jednou tak velká......

Zdeněk Kiška:
.
K Vašemu dotazu. Dokumentace je velmi zjednodušena, tak ke stavebnímu povolení. Patrně víc informací z rozvaděče.
K množství kabelů:
1) cca 41ks svítidel + 1fáz.výv.          CYKYL 3-Jx1,5 mm2              550 m
                                                          CYKY   5-Jx1,5 mm2                80 m
2) cca 40ks spín.přístrojů                  CYKYL 3/4/-Ox1,5 mm2         180 m
3) cca 60ks el.zásuvek 1f                  CYKYL 3-jx2,5 mm2               650 m
4) 3 fáz vývod                                   CYKY   5-Jx2,5 mm2                 20 m

Samozřejmě přívod od elměr. roz. k podružnému roz. (CYKY5-Jx10-16mm2)
K tomu koaxiály pro TV a kabely pro telefon, regulací a zabezpečení, případně pro propojení počítačů a další množství materiálů ............ (dance)

...!

Jiří Hanzlík:
 (poklona)  všem za vyjádření. Kabely jsem navýšil, nejenom z důvodu vašich rad, ale i na základě informací z ostatních diskuzí, na kterými jsem seděl v neděli až do půl šesté ráno  ;)

Kamil Novák:
Citace: Jiří Hanzlík  25.02.2008, 13:28

...i na základě informací z ostatních diskuzí, na kterými jsem seděl v neděli až do půl šesté ráno  ;)

Můžete prosím sdělit, kde se další obdobné diskuse nachází ?

Jirka Š. Svejkovský:
Tady si musím povzdechnout: kdybyste nám projektantům nechal trochu víc vydělat, měl byste prováděcí projekt a ne projekt pro stavební povolení "aby se to dalo podle něj udělat". Chápu, v šanonu s projektem bydlet nebudete, tak proč investovat, ale zase si pak řešíte problémy sám (nejenom do půl šesté ráno).

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana