Mohl by prosím někdo pomoci překontrolovat množství materiálů na rozvody?

<< < (6/6)

Jura Krikl:
Budu Vas kontaktovat e-mailem. tohle už neni pro veřejnost :-D

Jiri Styskalik:
 ...  :)

K tomu prispevku a reakci na nej jsem se dostal ciste nahodou - informoval mne nas systemovy partner. Po podrobnem precteni mne zaujala jedna veta napsana panem Kriklem. Cituji: "Neni to neochota. Mate asi představu, že Vam sem nasypu všechna uskalí a problemy, které jsem za ty roky nastřadal a budu zadarmo varovat a učit konkurenci. Takový rychlokurz systemového technika. Připada vam to fer? A připada logické, když se Vas snažím před něčím varovat, že se u toho nebudu smát."

Pred cim se snazite varovat? Co chcete ucit konkurenci? Mam pocit ze vsechno na co investor cini  a o cem uvazuje je spatne?

K doporuceni vyrobce v manualu. Je to velmi obecny popis co by se "melo" vzit v uvahu pro PRVOTNI NAVRH systemove instalace. Samozrejme ze to neni "nastrkani" systemovych a jistitich prvku do rozvadece. Navrh systemove instalace je proces, kdy je nutne sladit klasickou instalaci (kterou tak jak tak tahata),  pozadavky investora a jeho financni moznosti, funkce a moznosti systemu. To jaky ma pote punc inteligence samotny system je hlavne vec softwarova. A vetu typu ... cituji: "U těchto systemu hodně zaleží na člověku, ktery vše realizuje. Protože žadny inteligentni system neni inteligentní sam od sebe, ale vždy nesse inteligenci člověka, který jej tvořil" ... jsem uz nekolikrat slysel na vlastni usi ...  :)

Pokud byste pane Hanzliku mel potrebu mne kontaktovat, budu rad. S pozdravem Styskalik

Jura Krikl:
To Styskalik: Vite stejně dobře jako ja, že nic není idealní a že žadny system, bez rozdilu vyrobce, ma svá uskalí. To mi chcete tvrdit,že Vaš system je idealní a univerzalní?. Sam dobře víte, že na každý objek je nutno vybrat vhodny system a v tu chvíli je jedno jestli je vyrobce je Pavel či Petr. Nejduležitější je splnit představy investora.  Na tom se myslim shodneme.
Ještě k citované větě. Nevim jestli jste ji spravně pochopil. Každy čověk v tomto oboru ma sve zkušesti, a nejsou to jen zkušenost se zapojeím a koncepcí, jedná se spíše o zkušenosti s regulací  ruzných systemu vytápění a klimatizace, jejich kombinací, řízení žaluziia apod.. Tyto zkušenosti jsou získany většinou kilometry a časem stravenych na odladování u zakazníku. A nezlobte se na mne, to vše šo z mych peněz. Proč bych tady tady měl zadarmo upozornit na zalunosti a triky v odladovaní domu?
Pokud jste to pochopil jako utok na Vaš system, nebylo tak myšleno. Měl jsem na mysli konkurenci systemových partneru, tzn lidí kteří system montuji, ne vyrabějí.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana