Jaké je umisteni zasuvek pro susicku a pracku v koupelne?

<< < (4/4)

Radek Kroutil:
Citace: Jan Alin  23.05.2008, 13:22

Proboha lidi už toho s tím umývacím prostorem nechte, v několika diskuzích už bylo objasněno proč a kam zmizel a kde a v jaké podobě se zase najde.

Jo a sirky se do vypínačů (které jsou vlastně tlačítka) na schodišti v paneláku dávají od dob co se mejou chodby večer a RT taky nic nenamítal  >:D.

Vemte si, že tuto otázku zadal laik. Tak mu mám odpovídat jazykem ČSN? A jejich odkazama?
Tuto otázku zadal před deseti dny a nikdo z vás mu neodpověděl. Tak jsem se toho zhostil já a hned mě napadáte co a jak.
Měl jste na to těch deset dnů mu odborně poradit. Kde jste byl? Odpověď jste neznal? Ale teď jo??
To rovnou tento server můžeme zrušit a dát sem odkaz na normy, ať si to laici přeberou
A jen tak mimochodem, kdo je ten Jan Alin? Sice prověřený, ale E-mail skrytý, bez fota... To se stydí za svoje názory? Já si za svýma stojim.

Jarmil Pinc:
omlouvám se a dě kuju.

Jan Alin:
Citace: Radek Kroutil  23.05.2008, 13:56

Vemte si, že tuto otázku zadal laik. Tak mu mám odpovídat jazykem ČSN? A jejich odkazama?
Tuto otázku zadal před deseti dny a nikdo z vás mu neodpověděl. Tak jsem se toho zhostil já a hned mě napadáte co a jak.
Měl jste na to těch deset dnů mu odborně poradit. Kde jste byl? Odpověď jste neznal? Ale teď jo??
To rovnou tento server můžeme zrušit a dát sem odkaz na normy, ať si to laici přeberou
A jen tak mimochodem, kdo je ten Jan Alin? Sice prověřený, ale E-mail skrytý, bez fota... To se stydí za svoje názory? Já si za svýma stojim.

Určitě jsem svou poznámku nemyslel jako napadání a pokud to tak vyznělo tak se omlouvám.

Že jsem neodpověděl v tom máte pravdu.
Že z mého profilu není jasné kdo jsem a ví to pouze ten kdo mě registroval a ověřil moji identitu v tom máte taky pravdu.
Za své názory se nestydím.

K umývacím prostorům:
V ČSN 33 2000-7-701:2007 požadavky na umývací prostory nejsou obsaženy, o těch se předpokládá, že budou zařazeny do nového vydání ČSN 33 2130 které se opozdilo.
Požadavek na umývací prostory bude v novém vydání ČSN 33 2130 prakticky stejný, jako je ve vydání ČSN 33 2000-7-701:1997 (toto vydání normy platí ještě stále souběžně s ČSN 33 2000-7-701:2007, a to do srpna 2009). Pokud se týká umývacích prostorů, doporučuje se postupovat zatím podle stále ještě platné ČSN 33 2000-7-701:1997.

Radek Kroutil:
O.K.  (jednicka)

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana