Opravdu potřebuji speciální jistič na multifunkční troubu??

<< < (2/5) > >>

Miriric:
Jejda,pánové,nehádejte se!! ??Jak jsem byla rozvrkočená z toho,že jsem našla diskusi se samejma mužskejma,zapoměla jsem napsat,že sporák je kombinovaný,takže mi jde pouze o elektriku na tu troubu. (poklona)  a omlouvám se!!! :-[ :-[

Milan Karvánek:
No jo, já to říkal, tohle se musí posoudit na místě, takhle to pak dopadá  >:D. Na troubu bude opravdu stačit 1.fázový přívod, ale protože to bude cca 2,5 kW tak tedy natahnout z bytového rozvaděče nový samostatný obvod (pokud již takový v kuchyni neexistuje) zakončený zásuvkou pro tu troubu.
P.S. plyn tam už doufám máte  :D

Jen:
Citace: Milan Karvánek  20.10.2007, 21:40

No jo, já to říkal, tohle se musí posoudit na místě, takhle to pak dopadá  >:D. Na troubu bude opravdu stačit 1.fázový přívod, ale protože to bude cca 2,5 kW tak tedy natahnout z bytového rozvaděče nový samostatný obvod (pokud již takový v kuchyni neexistuje) zakončený zásuvkou pro tu troubu.
P.S. plyn tam už doufám máte  :D

Nejlepší by asi bylo předělat celou instalaci až po elektroměr.Ne? ;DKdyž tam paní má u sporáku 380(400) tak nevím,proč by měla nechat tahat novej přívod,předpokládám,že ze je to samotný okruh,jakož to bývá z 90% případů. ;)Jde o to jak to opravdu je,zatím jsme se nedozvěděli,jak to vlastně v té kuchyni vypadá.Víme akorát že 3polovej jistič v rozvaděči je,ale hodnotu neznám.

Petr Doležal:
Ono je to ještě nejasnější. Miriric se tak rozvrkočila, že zapomněla sdělit, zda ten 3f jistič není jen před hodinami, takže možná ten přívod ke sporáku ani nemá. Ale určitě se sem vrátí a řekne nám to.

Miriric:
Bóže,chlapi,vy mi to komplikujete!!! :oTřífázovej jistič máme v takovým tom plechovým  přededveřma!A v kuchyni je několik zásuvek,z toho jedna u sporáku(starého),ovšem tedy nevím,kudy kam jsou vedené dráty. :-\Před třemi lety jsme kompletně předělávali elektriku,neříkejte mi,že budem dělat znovu další zásuvku,už tak jsem dostala vynadáno,že jsem si jich navymejšlela hodně!!! :o

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana